Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΠΕΑΤΕ...

 
Ο Ρεχάγκελ πάλι στην Αθήνα. Δεν ξεχνιέται ποτέ αυτός ο Γερμανός. Ο προπονητής της εθνικής το 2004. Της ομάδας που κατέκτησε το ευρώ. Όσοι θυμούνται τούτη την επιτυχία, τη  μεγαλύτερη έκπληξη από καταβολής μπάλας, δεν είναι δυνατόν να την αποσυνδέουν με τον Ότο Ρεχάγκελ.
Μίλησε ελληνικά ο Ότος, είπε και τον εθνικό μας ύμνο. Ωραία πράγματα. Με την ευκαιρία, να αναφέρω πως βρέθηκε στην εθνική ο Ρεχάγκελ. Μάλλον αξίζει τον κόπο.
Με την  βοβερή και τρομερή γυναίκα του, την Μπεάτε, ο Ότο βρίσκεται στην Αθήνα και με προορισμό το ζευγάρι να κάνει διακοπές σε ελληνικό νησί. Το αυτί της Μπεάτε πιάνει ότι η ΕΠΟ είναι στο ψάξιμο να βρει προπονητή για την εθνική ομάδα. Φοβερά πράγματα. Η Μπεάτε κάνει επίσκεψη στην ΕΠΟ και τους λέει ''Εδώ είμαστε, καλέ!''
Μην λένε πολλά. Η σύζυγος καθάρισε για τον Ότο, κι αυτός προσελήφθη στην εθνική ομάδα. Ο Ρεχάγκελ γεννήθηκε στο Έσσεν τον Αύγουστο του 1938, η Μπεάτε είναι τέσερα χρόνια μικρότερη του και είχε την... παραξενιά να επισκέπτεται τα αποδύτήρια των ποδοσφαιριστών της ομάδας που πτροπονούσε ο άνδρας της. Κάποιες φορές έκανε ''κατασκοπία'' σε αντίπαλες ομάδες του άντρα της στην μπουντεσλίγκα.
 
Στην αυτοβιογραφία του ο Γερμανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τόρστεν Λέγκατ γράφει ότι στα αποδύτηρια η Μπεάτε Ρεχάγκελ τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, και μια φορά έπιασε τον πισινό του. Τι μαλάκας άντρας είναι αυτός.. Κι αν έγινε όπως το γράφει, γιατί να το γράψει; 
Στη φώτο το ζεύγος Ρεχαγκελ και ο γιος τους Γενς. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ