ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!

 
Δεν υπάρχει προπονητής στο δικό μας πρωτάθλημα με μισθό δυο εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάμε βέβαια για χρονιάτικη,. όχι μηνιαία αποζημίωση. Πολλά λεφτά τα δυο εκατομμύρια σε μια σαιζόν, διότι καμιά ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να έχει τα ανάλογα έσοδα. Έτσι πάει. Τι κερδίζεις. Ποια περιθώρια κέρδους έχεις στη συγκεκριμένη αγορά το άλφα ή του βήτα πρωταθλήματος.
Ο Αργεντινός προπονητής της Αθλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε(φώτο) αμείβεται με δυο εκατομμύρια- το μήνα! Είναι ο περισσότερο καλά αμειβόμενος προπονητής στον κόσμο. Παίρνει 24 εκατομμύρια το χρόνο. Δυο εκατομμυριάκια περισσότερα από τον Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτυ. Ο Γιούργκεν Κλόπ της Λίβερπουλ παίρνεοι μόνο... 18 εκ.
Ο Μουρίνιο; Αυτός ποντάρει στις... απολύσεις! Τον διώχνουν πριν λήξει το συμβόλαιο του και αυγατίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό. 
Σημασία έχει ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ο προπονητής έχει κερδίσει πόντους στο παιχνίδι. Αναγνωρίζεται ο αρχηγός, ο στρατηγός, ο στρατάρχης σε κάθε κλαμπ. Αυτός αποφασίζει. Απ' αυτόν αρχίζει και σ' αυτόν τελειώνει ό,τι έχει σχέση με προετοιμασία και αγωνιστική πορεία της ομάδας. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...