ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 
Βγήκε στον αέρα το ''επεισόδιο''. Ένα είναι το σίγουρο. Θα κυκλοφορήσουν πολλά. Τραβηγμένα, βέβαια. Παρατραβηηγμένα. Πολύ μακριά από την αλήθεια. Το ένα σενάριο πιο κινηματογραφικό από το άλλο. Έτσι συμβαίνει.   Ότι ο έτσι πρόεδρος ψάχτηκε να φτιάξει τη δουλειά, αλλά ο μεσολαβητής του είπε ''τα πράγματα σκάσανε ζόρικα και δεν περνάνε τα λεφτά σου''. Και γιατί δεν περνάνε, έμεινε κάγκελο ο δικός σου. Ύποπτο αυτό.
Παρένθεση. Θυμήθηκα περίπτωση από το παρελθόν. Γεγονός, όχι τίποτα ράδιο αρβύλα. Πήγε άγρια μεσάνυχτα και τον ξύπνησε τον διαιτητή ποδοσφαίρου. “Πάρτα!” του λέει ο επισκέπτης.”Oχι, δεν τα παίρνω” απαντάει το κοράκι.  “Όχι, θα τα πάρεις!”. “Όχι, δεν τα παίρνω!” επέμενε ο σπιτονοικοκύρης.
Και γιατί αρνούνταν να τα πάρει ο σφυρικτράκιας Ύποπτο! Τρελάθηκε ο δικός σου. Να μην περνάνε τα πακέτα του σε σεσημασμένο διαιτητή. Σάλταρε. Και με το... δίκιο του.
Δικαιολογημένα άρχισε να κάνει τις κακές σκέψεις. Ότι ήρθε δεύτερος στον διαιτητή που θα τον παίξει την Κυριακή. Ότι τον πρόλαβε ο αντίπαλος.
Γίνονται αυτά τα τρελά σήμερα; Όχι, βέβαια. Σε μεγάλο βαθμό τα κατάργησε η... Παράγκα. Ο πονηρός διαιτητής έμπαινε στη λίστα της Παράγκας κι απ΄ εκεί δεχόταν γραμμή.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ