ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η... ΚΛΗΡΩΣΗ

 
Ο Ολυμπιακός χάνει στο Καραϊσκάκη με 4 -2 από τον ΠΑΟΚ και κερδίζει 4-1 στην Τούμπα. Για ποια... προγνωστικά μιλάμε! Το ποδόσφαιρο δεν σηκώνει προβλέψεις, τέρμα και τελείωσε. Γι' αυτό φυτρώσανε οι στοιχηματικές εταιρείες και κονομάνε. Αν το παιχνίδι σήκωνε μαντεψιές, τότε ουδείς θα έφτιαχνε μαγαζί με τζογαδόρικο κόλπο. Ποια είναι η κουβέντα;
Άρθρο πρώτο. Καμιά σημασία δεν έχει με ποιον αντίπαλο κληρώθηκαν στο Νο 3 κύπελλο Ευρώπης, στο κόνφερενς ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Μ' αυτόν ή με τον άλλον αντίπαλο. Σημασία έχει ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Πόσο, δηλαδή, αξιόπιστα θα σταθούν στις 7 και 14 Μαρτίου, στα δυο παιχνίδια τους. 
Άρθρο δύο. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Από το κύπελλο Ελλάδος έχουν πει χαίρετε Ποια, λοιπόν, είναι η στρατηγική τους; Κουτουρού μπουγάτσα ή έχουν ιεραρχήσει τις δυο μπίζνες; Την κούπα στην Ελλάδα ή το άγνωστο στην Ευρώπη. Τι από τα δυο. Ποιο πρώτο και ποιο δεύτερο. Και τα δυο μαζί είναι σίγουρη αυτοκτονία. Δεν γίνεται ελληνικό κλαμπ να βγει στο σεριάνι με δυο καρπούζια, το καθένα κάτω από τη μασχάλη.
Είδαμε τον Ολυμπιακό με την Φερεντσβάρος, την ουγγρική ομαδίτσα. Η οποία ήταν αρκετά καλή στο Καραϊσκάκη, δηλαδή ο Ολυμπιακός της παρεχώρησε δικαιώματα στην πρώτη κόντρα. Όταν η ουγγρική ομαδίτσα χρειάστηκε στην ρεβάνς να σταθεί στο ύψος ομάδας για πρόκριση, τότε μετρήθηκε με κιλά λιγώτερα.
Διαβαστε ακομα:

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ