ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ

 
Πρωτάθλημα ξανά. Πολύ ωραία. Ποιος δεν ψηφίζει ένα πράγματι σένιο πρωτάθλημα; Κάθε αγωνιστική κάτι καινούργιο, Στην κορυφή, βέβαια. Τέσσερις οι διεκδικητές - όχι και λίγοι- και  συνεχώς το πράμα αλλάζει, όμως δεν χαλάνε την... παρέα. Πάνε μαζί, μην πούμε και αγκαζέ, σήμερα έτσι, αύριο αλλοιώς. 
 
Προτελευταία αγωνιστική απόψε και τίποτα δεν σε κάνει να προβλέψεις ότι όλα θα συνεχίσουν όπως έχουν. Πρώτη η ΑΕΚ, αλλά θα κερδίσει στην έδρα της τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα; Άγνωστο! Εύκολο λες για την ΑΕΚ, διότι είναι ανώτερη και σκοράρει από εκεί που δεν την περιμένει ο αντίπαλος. Είναι, όμως, και πολύ αλανιάρα ομάδα, ρομαντική και καθόλου εχθρική για τον αντίπαλο.
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ικανός για εύκολο διπλό, αλλά και για θρίλερ ανεξάρτητου αποτελέσματος. Όπως και να 'χει ο ΠΑΟΚ κρατάει σταθερά στην κορυφή και είναι απρόβλεπτος για το καλύτερο και το χερώτερο. Ο Παναθηναϊκός επιμένει να αποτελεί ερωτηματικό, όμως θα ήταν ανοησία να δώσει κανείς από τώρα την τελική απάντηση. Ο Ολυμπιακός, από την τέταρτη θέση προσπαθεί να ξεπεράσει τον... εαυτό του.
Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 εκτός τον Παναιτωλικό, τον οποίο στον πρώτο γύρο είχε πάρει στην Τούμπα με 2-1. Και ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο είχε πάρει το τρίποντο εκτός έδρας με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και προχθές τον κέρδισε στο Καραϊσκάκη με 2-1. Είπαμε. Αυτό το πρωτάθλημα παίζεται και στα ζάρια. Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει εκτός με 1-0 την Κηφισιά και στην Λεωφόρο έκανε το σταυρό του με την ισοπαλία 1-1. Στη φώτο ο Αργεντινός Παλάσιος έκανε το 1-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ