Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ... ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Χάνει με 4-2 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχασε μόνο προχθές με 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Αποκλείστηκε και στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Έχασε και από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Κι αυτή η αποτυχία στο Καραϊσκάκη. Τι άλλο χρειάζεται μια ομάδα για να αντιληφθεί ότι τουλάχιστον αυτή τη σαιζόν δεν την παίρνει να κυνηγά πρωτάθλημα. Μ' άλλα λόγια δεν ισχύει το Είμαστε Ολυμπιακός. 
Καμιά αντίρρηση ότι πρόκειται για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο όνομα στην ταμπέλα του καταστήματος. Του ντόπιου ποδοσφαίρου. Του τραγουδιστή με τα περισσότερα πρωταθλήματα και τα περισσότερα κύπελλα. Και λοιπόν; Με ποια ποδοσφαιρική λογική να απαιτεί, να εκβιάζει τα πράγματα η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Και να μην αποδέχεται την πραγματικότητα. Ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί και να κόψει πρώτη το νήμα. 
Δεν τρέχει κάστανο. Ολυμπιακός είναι. Δεν μικραίνει, δεν κονταίνει επειδή θα χάσει όχι ένα, αλλά και δέκα πρωταθλήματα.
Υπάρχουν κανόνες. Και όποιος τους αγνοεί σπάει τα μούτρα του. Δεν αποτυγχάνει απλά, αλλά και γελοιοποιείται. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος αποζητάει σαν κακομαθημένο παιδί κάτι που δεν του αξίζει. Δεν το δικαιούται.
Τι πράμα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό του 2023-24! Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για θρησκεία να παρλάρει κανείς για...θαύματα. Αλλάζει τον έναν προπονητή μετά τον άλλον, πηγαινοφέρνει παίκτες και δεν έχει ένα στοιχειωδώς σταθερό σύνολο και από την άλλη νταηλήκι περιμένει τους τίτλους παραγγελιά.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ