ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ...

 
Δεν μου λέει τίποτα το 5-0 της εθνικής ομάδας με το Καζακστάν, Μιλάμε ποδοσφαιρικά, άρα ένα παιχνίδι, μόνο ένα, δεν διαβάζεται. Ίσως λέει κάτι, ίσως και πολλά λέει... Δεν ξέρεις, όμως! Γι' αυτό το έχεις βουλωμένο. Τι να πεις; Πολύ περισσότερο όταν απόψε παίζεται το πέταγμα του νομίσματος. Περνάει την Γεωργία εκτός η ομαδούλα και προκρίνεται στο ευρώ της Γερμανίας από τον προσεχή Ιούνιο κιόλας.
Στη μπάλα παίζει και η ρέντα. Η τύχη με το μέρος σου, η καντεμιά με στον αντίπαλο. Έχω κάθε δικαίωμα να λέω πως το 5-0 ήρθε λόγω της έδρας της ΑΕΚ. Βοήθησε το γήπεδο, γιατί όχι. Είναι και το άλλα. Μικρή ομάδα το Καζακστάν, αεράτη φανέλα, πουπουλένια, δίχως βάρος, άρπαξε τα δυο πρώτα τεμάχια πριν καλά καλά βγει στην αρένα και έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. 
Για να κερδίσει ήρθε στην Αθήνα το Καζακστανάκι και επόμενο να αποσυντονιστεί με το γρήγορο 2-0. Τι να πει; Πως δεν δίνεται πέναλτυ αυτό που έγινε 1-0. Ευρωπαϊκό ματς είναι, όχι ελληνικό πρωτάθλημα,που δουλεύει η συμμορία, όπως λέει ο Μαρινάκης.
Ένα παιχνίδι και γράφει Ιστορία η Γεωργία, αν νικήσει απόψε την Ελλάδα. Περνάει αυτή και στις δέκα Ιουνίου παίζει κόντρα στην Τουρκία. Η εθνική; Είπαμε. Δεν στέκομαι στο 5-0. πιθανόν να αποκλείσει την Γεωργία, ακόμα και να αποτελέσει την έκπληξη του γιούρο 2024. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο... ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ