Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ

 
Ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ μεγάλος χρόνος στο ποδόσφαιρο και ακόμη μεγαλύτερος στο μπάσκετ. Πολλά είναι τα παιχνίδια που έχουν ανατραπεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. 
Το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι οι «φύλακες» του παγκόσμιου χρόνου έπαθαν την πλάκα τους με την εθνική κόντρα στην Γεωργία. Τα λεπτά περνούσαν και οι Έλληνες διεθνείς ''αγωνιζόντουσαν'' έχοντας καταργήσει κάθε έννοια του χρόνου. Κυνηγούσαν την πρόκριση, ίσως με τη σκέψη ότι αυτή θα προκύψει... μόνη τους. Θα πέσει από τον ουρανό, αν όχι αυτή τη νύχτα, σίγουρα μετά από δυο, ίσως τρεις μέρες.
Ποιος χρόνος; Δεν ένοιωθαν καμιά πίεση χρόνου οι ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της Ελλάδος. Το ματσάκι πέρασε στην Ιστορία σαν αληθινά αξιοπερίεργο. Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Η ανώτερη ομάδα, η ελληνική από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο της παράτασης δεν κυνήγησε την πρόκριση. Κατόπιν τούτου χαρακτηρίζεται πετυχημένος ο ''στόχος'' της. Κατάφερε τον αποκλεισμό της. Και μαζί να κάνει μια προσφορά σε 54.000 θεατές και σ' όλη την Γεωργία.
Σε μια χώρα που έχει πλουτίσει τη νύχτα της Αθήνας με περισσή εγκληματικότητα με μπράβους, ενταγμένους σε συμμορίες αλλά και ανεξάρτητους. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ