Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΧΕΡ ΤΟΜΠΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

 
Έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία ποιο κοράκι θα σφυρίξει το παιχνίδι; Έχει και παραέχει. Κι όχι μόνο για κάποιους τζογαδόρους. Πριν καταλήξει στην άλφα και βήτα πρόβλεψη ο παίκτης, όποιος αποφάσισε να ποντάρει στο συγκεκριμένο ματς, τα βάζει στο μίξερ όλα μέσα. Μέσα στ' όλα είναι και ο διαιτητής. Παίζει και η πρόληψη! Δηλαδή; 
Ο από το Αμβούργο Τόπμπιας Στίλερ είχε παίξει πριν από ένα χρόνο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, πάλι στα play-off. Ήταν Απρίλιος του 2023 και είχε κερδίσει η ΑΕΚ με 4-0. 
Από το 2004 παίζει στη μπουντεσλίγκα 43χρονος δικηγόρος Τόμπιας Στίλερ και ως διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA, διεθνής από το 2012, έχει διευθύνει ματς με ελληνικές ομάδες. 
Είναι ''αυστηρός''. Τι σημαίνει αυτό; Τα κουκιά είναι μετρημένα και μιλάνε μόνα τους. Σχεδόν ανά τέσσερις αγώνες δίνει ένα πέναλτυ! Και στην ίδια αναλογία, ένα ματς στα τέσσερα, αποβάλλει παίκτη με κόκκινη κάρτα. Τέλος, ο Στίλερ αγαπάει και τις κίτρινες κάρτες. Σύμφωνα με τα στατιστικά του βγάζει 3,5 φορές από την τσέπη την κίτρινη σε κάθε διαιτησία του.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ