ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ

 
Τρίτη και χθες Τετάρτη είδαμε τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Απόψε θα δούμε τις δυο ελληνικές στην τρίτης κλάσεως διοργάνωση, στο conference. Κανένα πρόβλημα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, πόσο ζυγίζουν οι ντόπιες ποδοσφαιρικές εταιρείες και ακόμα ξέρουμε χωρίς να έχουμε ανάγκη ευχές και παρηγοριές με τι θα βολευτούμε. 
Στις οχτώ παρά πρώτος στη μάχη ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη κόντρα στην τούρκικη Φενερμπαξέ. Στα χαρτιά σχεδόν φαβορί είναι η Φενέρ, αυτή να προκριθεί διότι έχει πιο ακριβό ρόστερ, από την ομάδα με το πιο ακριβό ρόστερ στην Ελλάδα. Προγνωστικά απαγορεύονται και για το αποψινό παιχνίδι και για ποιο ομάδα θα επικρατήσει μετά και την ρεβάνς την προσεχή Πέμπτη,
Μετά από δυο ώρες, ένα τέταρτο πριν τις δέκα, σειρά παίρνει ο ΠΑΟΚ. Θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα, την Μπρυζ στο Βέλγιο (φώτο). Άγνωστο κι εδώ πως θα κάτσει η τράπουλα. Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης, αλλά αυτά είναι κουβέντα για να περνάει η ώρα των τζογαδόρων. Που σημαίνει σε μια σοβαρή συζήτηση οι ελπίδες, οι προβλέψεις και οι πιθανότητες έχουν αξία μόνο... πριν στηθεί το τόπι στη σέντρα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ZAPPING