ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ... ΛΑΜΙΑ

 
Στις οκτώμισυ απόψε Παναθηναϊκός - Άρης, Στάνταρ ένα. Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Δεν έχουν όλοι τα ίδια μάτια. Τελευταία ευκαιρία για τους πράσινους, εννοώ τους ποδοσφαιριστές με την πράσινη φανέλα., αλλά... Πάντα υπάρχει το ''Αλλά... ''. Τι, δηλαδή, θα πάνε τα αρειανά στον τελικό του κυπέλλου για να δείξουν σ' αυτό το παιχνίδι την αξία τους; Όχι, βέβαια. Με άδεια χέρια, δηλαδή. Χάσανε στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθηναϊκό, θα χάσουν και σήμερα, οπότε... Αντίο Γρανάδα.. 
Θα προηγηθεί στις πέντε το Ολυμπιακός- Λαμία και θα χάσουμε την ευκαιρία να δούμε πάλι τον Μηντιλίμπαρ να έχει γυρισμένη την πλάτη στα τέρμα. Αστείο, πράγματι. Όπως και να κάτσει η μπίλια, δεν έχει πέναλτυ η δουλειά.
Για την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο ΑΕΚ είναι στα μέτρα της το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Άλλο είναι το... αγγούρι που την περιμένει. Το τελευταίο ματς με την Λαμία στη Φιλαδέλφεια. Σύμφωνοι, πιο κάτω από τα κυβικά της ΑΕΚ η Λαμία, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν κι άλλα κόλπα... Μέσα στη τρελή χαρά των αεκτσήδων θα γίνει το παιχνιδάκι, σε πανηγύρια προκαταβολικά, και με μια σιγουριά οπαδική... Ατμόσφαιρα που ευνοεί τη γκέλα. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ;