ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΡΕΖΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Το κόλπο είναι να προλάβεις να μπεις στο νοσοκομείο, πριν σε μαγκώσουν. Δεν αφήνω καμμία αιχμή σε βάρος του Δημήτρη Κοντομηνά, για τον οποίον και σ’ αυτόν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Μιλάμε για το νέο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μιας τράπεζας που ελεγχότανε από το κράτος, δηλαδή από τον πρωθυπουργό.

Έτσι είναι. Ο πρωθυπουργός, όχι το κόμμα, ούτε η Βουλή, η κυβέρνηση, όλα αυτά τα κόλπα της δημοκρατίας, αποφάσιζαν ποιος θα είναι το κουμάντο στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην Εθνική Τράπεζα, στον ΟΠΑΠ, όπου κυκλοφορούν τα μαρούλια το πρωί και το βράδυ οι γαρδένιες.

Και τον Φιλιππίδη, τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον έβαλε πρόεδρο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με προσωπική του απόφαση ο Κώστας Καραμανλής. Και μέσα σ’ αυτούς που είναι να συλληφθούν είναι και ο Άγγελος Φιλιππίδης.

Λέγαμε για το κόλπο με το νοσοκομείο. Όταν είσαι μεγαλόσχημος κάποιο λαμόγιο παρατρεχάμενος στην πιάτσα της δικαιοσύνης σου σφυρίζει, για να χαρτζηλικωθεί βέβαια, ότι αύριο μεθαύριο βγαίνει μπουγιουρντί για πάρτη σου. Οπότε, εσύ ο καραεπώνυμος, για να μη σε μαζέψουν με τις χειροπέδες, παριστάνεις τον άρρωστο.

Λέμε τι συμβαίνει, όχι τι συνέβη με την περίπτωση Δημήτρη Κοντομηνά.