ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΟΙΚΑ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

 

Διευθυντής τράπεζας και ήταν ιδιοκτήτης 150 offshore εταιρειών. Τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτάκια μας. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας. Και προσοχή, παρακαλώ. Όταν διαβάζεις τέτοια απίθανα να πιάνεις τα μάτια σου, μη σου πεταχθούν έξω.

Φοβερά πράγματα. Αναφερόμενος στις τρεις τράπεζες που γινόντουσαν κανονικές ληστείες “από μέσα”, από τις ίδιες τις διοικήσεις τους, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί Φιλιππίδη, την Proton μπανκ του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και την FBB του Βίκτωρα Ρέστη, ο πλέον αρμόδιος δημόσιος λειτουργός ενημέρωσε την Βουλή μ' αυτά τα λόγια:

Μιλάμε για απατεώνες με διπλώματα οι ένοχοι. Της πλάκας είναι οι εγκληματίες, που με καλάσνικωφ και μάσκες μπουκάρουν στις τράπεζες και ό, τι αρπάξουν. Τέτοια πράγματα που έγιναν σ' αυτές τις τρεις τράπεζες δεν τα έχω ξαναδεί στην καριέρα μου σαν δικαστικός. Αυτά είπε ο πρώην εισαγγελέας Παναγιώτης Νικολούδης, πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος. Οι υπεύθυνοι των τραπεζών έδιναν “κόκκινα” δάνεια, λεφτά σε ανθρώπους που δεν θα τα αποπλήρωναν ποτέ.

Όργια. Ξεσκίσανε. Τραπεζικοί που έκρυβαν τις τραβηκτικές σε οφ-σωρ εταιρείες, ψάξε να βρεις. Και λες. Όσο γάτος κι αν είναι κάποιος δεν θα αγνοήσεις ότι αυτό που λέγεται κράτος στην Ελλάδα είναι ένα πτώμα. Δεν μπορεί, ρε, να συμπεριφέρεται ο άλλος έτσι, αν δεν έχει περιθώρεια να παρανομεί σε τέτοιο βαθμό.

Πουτάνα τρόικα, εσύ μας οδηγείς. Χωρίς εσένα, αγία τρόικα, θα είμασταν σε ύπνο βαθύ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα λεφτά είναι πολλά μπάρμπα