ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πηγή: INTIME
 

Πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόβλημα! Αυτός το έχει το πρόβλημα, όχι εμείς. Το αντιλαμβάνεσαι ότι το παλληκάρι μπορεί να πιαστεί κορόϊδο, όχι εμείς. Δεν κινδυνεύουμε εμείς, πού είμαστε ρέστοι, το πρόβλημα απειλεί τον Ρονάλντο πού χοντροκονομάει και  δεν είναι μπίζνεσμαν.

Πιο εύκολο είναι να κερδίζεις λεφτά παρά να τα διαχειρίζεσαι. Να στο πω αλλοιώς. Ο Ρονάλντο, όπως ο κάθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, και ηθοποιός, και γενικά άνθρωπος της σώουμπιζ, δεν έχει στόχο να βγάλει λεφτά. Όπως το λέω. Δεν γίνεται τραγουδιστής η, σκηνοθέτης, για να χοντροκονομήσει, αλλά  επειδή έχει ταλέντο. Τα λεφτά θα έρθουν μόνα τους.

Κι εδώ είναι το πρόβλημα. Τα πακέτα πού θα πάνε, πού θα επενδυθούνε, δεν είναι δουλειά της φίρμας. Είναι δουλειά των “συνεργατών” του, οι όποιοι  είναι επιλεγμένοι γάτοι στον τομέα τους. Εδώ σε θέλω. Το κουμάντο ο κάθε Ρονάλντο και Μέσι, η κάθε Μαντόνα και Ριάνα, δεν θα το κάνει με τα λεφτά τους, αλλά μ’ αυτούς στους οποίους αναθέτει το κουμάντο στο πορτοφόλι τους.

Η σκέψη του Ρονάλντο  είναι στο παιχνίδι. Στην Ρεάλ. Αν είναι κάπου αλλού θα χάσει τη μπάλλα. Η αγωνία του Πορτογάλου είναι να διατηρείται στην κορυφή σαν ποδοσφαιριστής κι όχι να’ ναι καλός τραπεζίτης και άριστος επενδυτής στα δύο εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα που του δίνει το σταριλίκι του. 

Διαβάστε ακόμα:

Τα 11 δολάρια από τη μια εποχή στην άλλην