ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Πηγή: INTIME
 

Τα σκάνδαλα στην Γ.Γ.Α. θα γίνουν γνωστά, δηλαδή η Δικαιοσύνη που έχει τον τελευταίο λόγο, θα τα ξεκαθαρίσει όταν θα πεθάνουν οι ένοχοι. Προς το παρόν οι σχετικοί φάκελλοι παραμένουν κλειστοί, όπως για χρόνια ήταν απόρρητος “ο Φάκελλος της Κύπρου”. Τι είπα!

Το τεράστιο παραμύθι. Για χρόνια φώναζε το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, μετά την μεταπολίτευση “Να ανοίξει ο Φάκελλος της Κύπρου”. Δεν υπήρχε κανένας φάκελλος! Η προδοσία υπήρξε που προκάλεσε τον “Ατίλα”, την κατάληψη της μισής μεγαλονήσου από τους Τούρκους και την πτώση της δικτατορίας στην Ελλάδα, όμως όχι και φάκελλος. Κάποια σχετικα στοιχεία, δηλαδή. Τελικά, μετά το 1980 άρχισαν να συγκεντρώνουν το  υλικό το οποίο αποτέλεσε τον Φάκελλο της Κύπρου.

Δεν υπάρχει υπουργός αθλητισμού. Υπάρχει κάποιος Ανδριανός που παριστάνει τον υπουργό. Και γιατί να υπάρχει, όταν σήμερα ο αθλητισμός δεν είναι κρατική υπόθεση. Είναι μία υπόθεση νεκρή. Όπως επίσης, υποτίθεται, υπάρχει Γ.Γ.Α., μία μεγαλοκοπέλλα, πολύ καλή αθλήτρια στον καιρό της, η κυρία Κούλα Γιαννακίδου, που ειχε τοποθετήσει ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Μόνον η ίδια γνωρίζει ότι είναι Γ.Γ.Α.

Τι κάνουν στην ΓΓΑ; Αέρα κοπανιστό. Και βρυκολακιάζουνε οι φάκελλοι με τις παρατυπίες. Και τις αρπακτές υπαλλήλων και παρατρεχάμενων. Φαίνεται ότι δεν βγαίνουν στον αέρα διότι τα σκάνδαλα αυτά δεν αναμένεται να κερδίσουν show στην πασαρέλα των μήντια. Είναι κομπίνες που δεν πουλάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Στην τελική φάση το σκάνδαλο Αθήνα 97