ΚΑΙ ΟΙ 7 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

 

Σοβαρός, αξιοπρεπής, κύριος, πάντα με το μικρόβιο του τζόγου, μέχρι πρόσφατα χαρτωμένος, σήμερα ρέστος, μπήκε στη χαρτοπαικτική λέσχη κι έπιασε θέση στο καρέ.

-Φιλαράκια, να παίξω με δανεικά, if you don't mind.
Κανένα πρόβλημα. Είπαμε. Γνωστός ο κύριος, ξυρισμένος και με καθαρά εσώρουχα.

Χάνει ο παίκτης, δεν έχει να πληρώσει. Μπέρδεμα η δουλειά. Καλοδεχούμενος, όμως ξερός. Πώς να τον ξαναθέλεις στο παιχνίδι; Θα παίξει μόνον αν μιλάει η τσέπη του. Διαφορετικά, ξου.

Επτά ΠΑΕ από τις 18 της σούπερ ληγκ είναι ανοικτές στον οικονομικό τομέα. Τις πετάς κατ' ευθείαν έξω από το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός κι αν παίζουν άλλες σκοπιμότητες. Πονηρές και ανομολόγητες.

Μη μου πουν ότι αυτή η ομάδα είναι ιστορική, ότι έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Καμμία αντίρρηση. Χρωστάει; Τελειώσαμε. Βγαίνει άουτ. Μόνο αν δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα βάζουμε μέσα κουτσούς, στραβούς, παράλυτους.

Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα οι ομάδες που έχουν, μ' αυτές που δεν έχουν. Είναι υποπτο. Είναι πρωτάθλημα ναρκοπέδιο.

Τι προτείνω; Επειδή υπάρχουν αρκετές ομάδες με χρέη και στην Β΄εθνική, να γίνουν από την προσεχή σαιζόν δύο πρωτάθληματα σούπερ ληγκ. Η σούπερ ληγκ των αδειοδοτημένων ΠΑΕ και η σούπερ ληγκ των μη αδειοδοτημένων. Αυτό θα είναι δίκαιο.

Διαβάστε ακόμα:

Βρώμικα λεφτά κομμένα στη μέση