ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 

Ο αποδυτηριάκιας είναι ο πρώτος αθλητικός συντάκτης που δεν περιορίστηκε να γράφει αθλητικά θέματα. Μια στιγμή. Το αθλητικό ρεπορτάζ περισσότερο από κάθε άλλο έβγαλε δημοσιογράφους που στη συνέχεια της καριέρας τους έγιναν πολιτικοί ρεπόρτερ, απέκτησαν ειδικότητα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, στο οικονομικό, στο αγροτικό, στο δημοτικό, στο συγκοινωνιακό κ.α.

Ο αποδυτηριάκιας παρέμεινε στο αθλητικό. Παραμύθια. Χρησιμοποιώ το αθλητικό ρεπορτάζ μέσα από το οποίο περνάω τα δικά μου. Επί του θέματος.

Σύμφωνα με το νόμο η απόπειρα δωροδοκίας είναι το ίδιο κολάσιμη με τη διάπραξη της δωροδοκίας. Αυτό ξέραμε. Αυτό αναφέρει ο αθλητικός νόμος.

Όπως και το άλλο. Υπόλογος είναι, για δυσφήμιση του αθλήματος, όποιος καταγγείλει δωροδοκία μαϊμού. Χωρίς στοιχεία. Τι γίνεται στης πολιτικής τα γήπεδα; Ζούγκλα.

Κανονική ζούγκλα. Γιατί; Οι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και δεν ξέρουν ούτε δωροδοκία να κάνουν. Ούτε να στήσουν δωροδοκία. Ούτε να κάνουν τσακωτούς αυτούς που θέλουν να δωροδοκήσουν. Ανίκανοι, εντελώς.

Πέρα απ' αυτό. Μιλάμε για ζούγκλα κανονική. Όργιο φημών. Κι άντε εσύ να βρεις τι είναι αλήθεια, τι όχι. Εκεί κατέληξε το έργο. Και γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή είναι προσκοπάκια όχι μόνον στη διακυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, αλλά και στο να στήσουν, και στο να ξεσκεπάσουν μια δωροδοκία βουλευτή. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Κρητικοί την έπεσαν στην τρόικα