ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

«... Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και να σας πω ότι η οικονομία της Ελλάδας σύντομα θα καταστραφεί...», Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Χριστούγεννα 2006.
«Οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης επηρεάζουν και τη χώρα μας, ωστόσο η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη χάρη στις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση...», Κώστας Καραμανλής στις 03/10/2008.

«...Σε περίπτωση που παρουσιαστούν δυσκολίες δανεισμού, το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί να βγει στις αγορές. Θα διατυπωθεί τότε η υπόδειξη ότι η λύση του προβλήματος θα πρέπει να επιζητηθεί με προσφυγή στο ΔΝΤ. Θα είναι μια ταπεινωτική εξέλιξη για την Ελλάδα, η πιο καταστροφική κατάληξη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...», Κώστας Σημίτη 18/12/08.
«Να γίνουν άμεσα 100.000 προσλήψεις στο Δημόσιο για να καλυφθούν οι ανάγκες σε υγεία, παιδεία και κοινωνική πρόνοια», Αλέξης Τσίπρας στις 21/09/2009.

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την πορεία του Τιτανικού. Δεν γίνεται σε μια μέρα...», Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπουργός Οικονομικών στις 15/02/2010.

«...Το όπλο μας είναι πάνω στο τραπέζι και οι κερδοσκόποι το γνωρίζουν. Έχουμε δίχτυ ασφαλείας...», Γιώργος Παπανδρέου στις 11/04/2010.

Σα σήμερα, στις 23 Απριλίου το 2010, ο πρωθυπουργός Γιώργος του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοίνωσε την υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο.


Διαβάστε ακόμα:

Ούτε κανονική χούντα φτιάξαμε