ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ!

πηγή: Fosphotos
 

Κάνει κρύο και θα φάει η παγωνιά, τι κάνεις; Αφού δεν έχεις φράγκα βγαίνεις έξω στο δάσος και κόβεις ξύλα. Κι αν δεν έχεις δάσος, ούτε ένα δένδρο στη γειτονιά σου, τι κάνεις; Αγοράζεις μία θερμάστρα, βάζεις πετρέλαιο στο καλοριφέρ. Με τι λεφτά; Πούλα ό, τι έχεις και δεν έχεις διότι διαφορετικά θα πεθάνεις και από το κρύο και από την πείνα.

Κάποια στιγμή είπανε στην Ελλάδα για να συνεχίσουμε να σε δανειζουμε, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα πάρουμε πίσω τα βερεσέδια, άρχισε να πουλάς, να ξεπουλάς τα «ασημικά» σου. Προχώρα σε ιδιωτικοποιήσεις, για να μαζέψεις ρευστό, και να έχεις για πάρτη του και για να μας αποπληρώνεις τις δόσεις των δανείων.

Φτιάχτηκε το ΤΑΙΔΕΠ, το όργανο που άρχισε με διαδικασίες να βγάζει στο σφυρό την κρατική περιουσία. Να πουλάει σε ιδιώτες ό, τι πουλιέται. Έρχεται ο Σύριζα και λέει «Στοπ οι ιδιωτικοποιήσεις».

Γκέλα του αποδυτηριάκια! Κανένας Σύριζας δεν το είπε αυτό. Η αναπληρώτρια υπουργός Βαλαβάνη διέταξε το ΤΑΙΔΕΠ να μη συνεδριάζει, να παγώσει τις ιδιωτικοποιήσεις. Ο υπουργός οικονομικών Βαρουφάκης είχε δεσμευθεί για το αντίθετο στο Eurogroup.

Μην τα χώνουμε όλα στον Σύριζα, δεν είναι ένα το μαγαζί, άλλος ο Βαρουφάκης, άλλη η Βαλαβάνη. Άλλος ο Τσίπρας, άλλος ο Λαφαζάνης.

Δίκαιο έχει η Βαλαβάνη. Από κοριτσάκι κομουνίστρια, είναι πάντα εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων, πάντα υπέρ των κρατικοποιήσεων. Δηλαδή, τι; Ντροπή πράμα να είσαι αριστερός και να πολιτεύεσαι καπιταλιστικά. Το ίδιο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Στρατούλης, ένα κάρο σύντροφοι. Δηλαδή, τι; Έγιναν κυβέρνηση για να παίζουν σα να έχουν πρωθυπουργό τον Σαμαρά;

Παγώνουν οι ιδιωτικοποιήσεις, λοιπόν. Θα ζεσταθούν οι κρατικοποιήσεις, όμως; Εδώ σε θέλω. Οι κρατικές επιχειρήσεις, δηλαδή, θα κονομάνε επί Σύριζα για να μη μας φάει ο ψόφος;

Διαβάστε ακόμα:

Πίσω ολοταχώς ευνοϊκά μέτρα και ελαφρύνσεις