ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ... ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

Κανονικά θα γίνει παρέλαση στην εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Ο Σύριζα, όμως, λένε οι περίεργοι ήταν κατά των παρελάσεων. Ήταν. Όταν ήταν φανταρίστικη αντιπολίτευση, όχι αξιωματική. Όταν ήταν κόμμα του 4-5%. Τώρα είναι κυβέρνηση.

Είναι μαλάκες όσοι νομίζουν ότι ο Τσίπρας δεν θα φορέσει γραβάτα. Θα 'ρθει κι αυτό. Όπως η αστυνομία να κυνηγήσει τους καταληψίες. Το κάθε πράμα στην ώρα του.

Πάντα ο Σύριζα ήταν υπέρ των καταλήψεων. Και θα συνεχίσει να είναι. Αυτά τα πράγματα τα έχει ξεκαθαρίσει ο Μέγας Διδάσκαλος. Είχε πει «Άλλο κόμμα, άλλο η κυβέρνηση». Μ' αυτή την ανακάλυψη ο Ανδρέας δικαιολογούσε πέρα για πέρα την ασυνέπεια του ΠΑΣΟΚ. Μην τα μπερδεύουμε. Άλλο κόμμα, άλλο κυβέρνηση. Ο ορισμός της πολιτικής απάτης του ενταφιασμού του κόμματος αρχών.

Ποιος είπε ότι ο Σύριζα είναι υπέρ των στρατιωτικών παρελάσεων; Δεν είναι. Απλά ανέχεται τις παρελάσεις που θα κάνει η κυβέρνηση του λαού, τις παρελάσεις όπου η υπερήφανη και αντιμνημονιακή Ελλάδα θα επιδείξει τα μαχητικά αεροπλάνα και τους πυραύλους και τα τανκ που αγοράζει με δάνεια. Για να κονομάνε οι Τσοχατζόπουλοι. Για να βουτάνε τις μίζες από τις παραγγελίες στα οπλικά συστήματα που επιβάλλουν οι δανειστές. Με συγκεκριμένα όπλα, συμβατά μ' αυτά του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Το κόλπο για το κόστος των παρελάσεων