ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Διευθυντές μεγάλης πολυεθνικής που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και πλέον η έδρα της έχει μεταφερθεί στο Λουξεμβούργο, συστήνουν στον γέροντα αρχικό ιδιοκτήτη και νυν διευθύνοντα σύμβουλο, να κάνει τα πάντα, μέσω χρηματοδοτήσεων σε ΜΜΕ για καμπάνιες τύπου " η δραχμή θα μας σώσει"... Γιατί;

Μα γιατί θα θησαυρίσει κάνοντας εξαγωγές (τουλάχιστον διπλάσια κέρδη) για τις οποίες θα πληρώνεται σε ευρώ, αλλά θα πληρώνει τα κορόιδα-εργάτες στην Ελλάδα σε δραχμές.

Ενώ παράλληλα θα δανειοδοτείται άνετα, αφού οι τράπεζες θα ξανανοίξουν τις κάνουλες, ώστε να έχει ρευστότητα για νέα ανοίγματα. Για πρώτη φορά στα χρονικά της εμφανισε φέτος ζημιές και έχει απολύσει κόσμο, όπως όλοι.

Με κάτι τέτοια διαπιστώνει κανείς πως είναι για γέλια και για κλάματα το ψευδο-δίλημμα "ευρώ ή δραχμή".

Το αληθινό ερώτημα είναι: "παραπληροφόρηση πληρωμένη απ' όσους έχουν συμφέροντα κοντόφθαλμα και βραχυπρόθεσμα ή γνώση ΟΛΗΣ της αλήθειας για το θέμα";

Και φυσικά ,για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμη, το να προωθούν με το ίδιο πάθος τη...δραχμούλα οι άνεργοι αριστεροί που ψήφισαν Συριζα και οι "πατριώτες" Λαφαζανικοί και Λαπαβιτσαίοι ΜΑΖΙ με τους καρχαρίες των πολυεθνικών με εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ του 2015!

to be continued and thoroughly elaborated soon....

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα