ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!

 

Αυτό είναι σκάνδαλο. Να υποβιβάζεται η ομάδα από το πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ και η ανώνυμη εταιρεία της να διαλύεται, να πτωχεύει, με σκοπό να γλυτώσει κάποιες οικονομικές της υποχρεώσεις. Και όπως φαίνεται το σκάνδαλο... «νομιμοποιείται», γίνεται θεσμός. Αποδεχτό από την πολιτεία και βέβαια τα όργανα του ποδοσφαίρου.

Να υποβιβαστεί και η καταχρεωμένη Ελλάδα στην Γ' εθνική. Στην Δ' εθνική. Στην πιο χαμηλή κατηγορία, αν είναι να ξεφορτωθεί τα χρέη της. Τα δις που δεν είναι σε θέση να ξεχρεώσει.

Τι σημαίνει Γ' εθνική για την Ελλάδα. Να συνεχίσει να ζει χωρίς να εισάγονται από το εξωτερικό τα είδη που δεν τα κατασκευάζει η Ελλάδα. Αυτοκίνητα, υπολογιστές, κινητά, η τηλεόραση και τα σινεμά να μην παίζουν ξένα έργα, ξένες παραγωγές. Ρούχα, αρώματα, ρολόγια, οτιδήποτε να σταματήσουν οι ξένοι να τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα. Σίγουρα, όμως εκτός τσάμπιονς ληγκ και γιουρόπα ληγκ, μουντιάλ και Ευρω, η ζωή θα αλλάξει δραστικά στην Ελλάδα της απομόνωσης και της αυτάρκειας.

Διαβάστε ακόμα:

Το εφιαλτικό σενάριο για το κλείσιμο των τραπεζών