ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

 

Ένας υπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ο Χαρδούβελης επί Σημίτη, που ποτέ δεν έχει πει μια μπούρδα, ανεξάρτητα από το κατά πόσο κι αν ήταν πετυχημένος, ισχυρίστηκε ότι ζημιωθήκαμε 40 δις(!!!) ευρώ από τον πρώτο υπουργό οικονομικών του σύριζα, τον περιλάλητο Γιάννη Βαρουφάκη. Έλα! Ψιλά πράγματα αυτά για το μέγεθος Βαρουφάκη.

Ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος και επίσης πρώην υπουργός οικονομικών, επί Σαμαρά, κατήγγειλε τον Βαρουφάκη ότι έλεγε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πως είναι «υπουργός φαληρημένης χώρας». Ο ίδιος ο Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την αποκάλυψη Στουρνάρα. Κι αυτό, λέω εγώ, είναι ψιλό για κοτζάμ Βαρουφάκη.

Το μέγα, το ανεπανάληπτο σκάνδαλο του καράφλα Βαρουφάκη είναι άλλο. «Ναι, έλεγα στον Ντράγκι ότι είμαι υπουργός οικονονικών πτωχευμένου κράτους διότι αυτό ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδος. Καταγγέλλω τον Στουρνάρα που δεν ευθυγραμμιζόταν με την εκλεγμένη κυβέρνηση του Σύριζα. Τον παραδίδω στην κρίση του ελληνικού λαού».

Λες τέτοια κουβέντα μόνον αν είσαι πολύ ρομαντικός. Ή πολύ απατεώνας. Πολύ παραμύθης. Να περιμένεις από τον... ελληνικό λαό να κρίνει αν καλώς, κακώς εμφανιζόνταν ως υπουργός χρεοκοπημένης χώρας. Ο Στουρνάρας, άνθρωπος με διασυνδέσεις και γνώση το πως παίζεται το παιχνίδι σε ΔΝΤ, ΕΚΤ, Κομισιόν και ετσρτερά, λέει ότι ήταν σε βάρος της Ελλάδος η στάση Βαρουφάκη.

Αλήθεια, τι γνώμη έχει ο... ελληνικός λαός στην κρίση του οποίου παραδίδει τον Στουρνάρα ο Βαρουφάκης.

Μεγάλε λαέ! Εσύ που γνωρίζεις να κρίνεις! Εσύ που ψηφίζεις πάντα το καλύτερο κόμμα, τον καλύτερο πρωθυπουργό. Πες μας, τεράστιε ελληνικέ λαέ, ποιος έχει δίκαιο, ο Βαρουφάκης ή ο Στουρνάρας. Να το λύσει κι αυτό το πρόβλημα ο γίγας. Ο ελληνικός λαός.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο χρήμα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση