ΦΩΦΗΔΕΣ, ΑΚΗΔΕΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ...

 

Δεν μου φθάνουν τα λόγια. Δεν μου λένε τίποτα τα λόγια Οι κατηγορίες με το στόμα, ακόμα και στα χαρτιά γραμμένες. Θέλω λεφτά! Όχι μόνον ποινές και φυλακές. Τα λεφτά πίσω θέλω απ’ αυτούς που ξέσκισαν. Που ήταν κυβερνητική εξουσία και άρπαξαν πακέτα και τα έστειλαν έξω.

Η καινούργια κυριακάτικη εφημερίδα Documento έγραψε ονόματα πολιτικών που βρίσκονται στην λίστα Μπόργιανς. Μέσα και το όνομα της κυρίας Φώφη Γεννηματά, προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν έχω σχέση με λίστες και λογαριασμούς, ανέφερε η κυρία Φώφη Γεννηματά και απείλησε με αγωγή. Μέχρι εδώ καλώς, με την ελπίδα...κάτι να κονομήσουμε κι’ εμείς! Όχι προσωπικά, αλλά το δημόσιο ταμείο, το οποίο ανήκει σ’ όλους μας.

Τα πακέτα που φεύγουν και χάνονται με τις αρπακτές των πολιτικών είναι το ζητούμενο. Όχι αυτά τα σάπια που λέει η κυρία Φώφη Γεννηματά εναντίον του Τσίπρα και την προσπάθεια του Σύριζα να οικειοποιηθεί το χώρο της κεντροαριστεράς.

Βούτηξε λεφτά η κυρία Φώφη και ο κάθε κύριος του ΠΑΣΟΚ και του κάθε κόμματος; Αυτό μας καίει, όχι ποιός θα καταλάβει το χώρο της κεντροδεξιάς, της αριστερεροδεξιάς, της μεσαδεξιάς και εξωαριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ, σχόλιασε η εφημερίδα την αντίδραση της Γεννηματά, είναι οι Άκηδες, Τσουκάτοι, Παπαντωνίου και Βενιζέλοι. Είπαμε. Λόγια. Πράγματι, το ΠΑΣΟΚ στις δόξες του ήταν το κόμμα του λαού και των μεγάλων σκανδάλων. Με πρωταγωνιστές κορυφαία πρόσωπα, Κουτσόγιωργας, Τζοχατζόπουλος και σία.

Επί της ουσίας από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας και την αγωγή της Γεννηματάς θα βγει κανένα...φράγκο;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος κελαϊδάει μέσα στο κλουβί