ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Μόνο ο Μαρινάκης θα το έκανε αυτό. Δεν φαντάζομαι κανέναν άλλο μεγαλομέτοχο στην θέση του εφοπλιστή να έδειχνε τόση… ευαισθησία στις κατηγορίες του υπαλλήλου του προπονητή Πάουλο Μπέντο. Ότι αποδυνάμωσε αγωνιστικά την ομάδα με την πώληση των ποδοσφαιριστών Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε.

Κάποιος άλλος πρόεδρος θα τον έγραφε κανονικά τον Πορτογάλο. Ο Μαρινάκης λες και βρίσκεται υπό το κράτος κάποιας απειλής (από τον… Κόκκαλη;) προσέτρεξε να γνωστοποιήσει δημοσίως και επισήμως ότι ακόμα βάζει το χέρι στην τσέπη για τον Ολυμπιακό. Ότι η ΠΑΕ έχει ζημιά και αυτός συνεχίζει να την καλύπτει.

Στα 7 χρόνια της παρουσίας του στην ΠΑΕ, κατά τον ίδιον τον Μαρινάκη, το μαγαζί είχε στη σούμα έσοδα 110 εκ., όμως συνολικά κατέγραψε ζημιές 60 εκ. που έφτασαν τα 70 εκ. με τις επενδύσεις σε Ρέντη και Καραϊσκάκη. Δηλαδή;

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, είναι αποτυχημένος και επιτυχημένος μαζί. Κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα, και κάθε χρόνο, κατά την ομολογία του, χάνει ένα δεκάρικο ''από την προσωπική του περιουσία'', όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκπρόσωπός του.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ