ΜΕ ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ!

 

Η καλύτερη της για την Λας Πάλμας. Όσο πιο πολύ γουστάρουν τον Αραούχο οι αεκτζήδες, τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις, οικονομικές βέβαια, μόνον οικονομικές, έχει η ΠΑΕ των Καναρίων Νήσιων.

Μπέρδεμα η δουλειά, όταν ο δανεικός παίκτης δείχνει την αξία του και την προσφορά του στην... δανεική ομάδα. Στην ΑΕΚ. Προβληματισμός και δίλημμα τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Λας Πάλμας. Μόνον; Δεν τον αφήνεις απ’ έξω τον παίκτη.

Τι κάνει ο Αραούχο; Τι θέλει, να μείνει στην ΑΕΚ, να επιστρέψει στην Λας Πάλμας που τον είχε υποτιμήσει για να πάρει... εκδίκηση. Και, βέβαια, να ψαχτεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, που έχει μεγαλύτερο ορίζοντα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Στην περίπτωση που καλέσει πίσω τον Αραούχο το προσεχές καλοκαίρι η ισπανική ομάδα. Η ΑΕΚ, όμως, θέλει οπωσδήποτε τον παίκτη, να του κάνει συμβόλαιο, και συμφωνεί ο ίδιος ο Αραούχο να παραμείνει στην Ελλάδα, δέχεται να τον παραχωρήσει και η Λας Πάλμας. Σ' αυτή την περίπτωση η ελληνική ΠΑΕ τι είναι; Κερδισμένη ή χαμένη.

Σίγουρα η ΑΕΚ αν αποκτήσει τον Αραούχο θα ξοδευτεί πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τα χρήματα που θα έδινε, αν τον έκανε μεταγραφή πριν από δύο μήνες, που τον πήρε δανεικό.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΑΕΚΤΖΗΣ