ΜΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Δεν υπάρχει σοβαρή πρόταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Κώστα Φορτούνη. Δεν υπήρξε ποτέ. Καμία ομάδα, από το εξωτερικό βέβαια, δεν έδειξε ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή, ακόμα και την περασμένη σαιζόν, όπου ο παίκτης ήταν πράγματι στα πολύ επάνω του.

Δικαιολογημένα ο μεγαλομέτοχος Ευάγγελος Μαρινάκης είχε κοστολογήσει τον 22χρονο Κώστα Φορτούνη σ’ ενα ποσό τουλάχιστον γύρω στα 15 εκ. . Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν μια ακόμα οικονομική επιτυχία για τον πρωταθλητή.

Το «δεν πωλείται ο Φορτούνης» της ΠΑΕ, το «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό» είναι προς κατανάλωση στα πρωτοσέλιδα. Όλοι οι παίκτες πωλούνται, όλοι αγοράζονται . Όλες οι ανώνυμες εταιρείες πουλάνε, όλες αγοράζουν. Όλοι οι επαγγελματίες θέλουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Η περίπτωση Φορτούνη είναι μια μικρή απογοήτευση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο παίκτης τελικά «έκατσε» ως ταλέντο. Και μόνον για «ηγέτης» δεν μπορεί να εκτιμηθεί από ομάδα ευρωπαϊκή με υψηλότερες απαιτήσεις του επιπέδου του Ολυμπιακού.

Μια αποτυχία είναι για τον Μαρινάκη η «στασιμότητα» στην εξέλιξη του ποιοτικού Κώστα Φορτούνη. Δεν τρέχει τίποτα, όμως. Στις μπίζνες είναι όλα μέσα. Να μην πάρεις λεφτά απ’ εκεί που περιμένεις, να σου έρθουν απ’ εκεί που δεν υπολόγιζες.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ