ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

 

Με Ολυμπιακό πρώτα και αμέσως μετά τον Παναθηναϊκό ξεκινάει από Δευτέρα πρωί-πρωί στην ΕΠΟ το έργο για την κανονική αδειοδότηση των ΠΑΕ. Θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι ομάδες των play-offs. Θα προλάβει ο Παπαθανασάκης να πουλήσει τον Ηρακλή, όσο ακόμα… παραμένει η ομάδα στη σούπερ ληγκ;

Γιατί βιάζεται ο μεγαλομέτοχος(;) του Ηρακλέους να «απαλλαγεί» από τις μετοχές του; Φοβάται ότι δεν θα πάρει άδεια, ότι ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί. Λογικό. Επειδή πράγματι υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να βρεθεί στην Β’ εθνική.

Αν δεν μυριζόταν τέτοια απειλή ο Καναδός δεν θα βρισκόταν εκτός εαυτού στην σούπερ ληγκ με τα mother fucker και τα fuck you στον Αλέξη Κούγια, που είναι υπέρ του... Λιβαδειακού. Με τον Κομπότη είναι και ο Βρέντζος του Μαρινάκη, στην κόντρα με τον Ιβάν και τους Γκαγκάτσηδες που θέλουν Ηρακλή αντί Λιβαδειακό.

Έχει πληρωθεί ο παίκτης Πορτουλίδης, λέει η πλευρά του Ηρακλέους. Με τι; Με συναλλαγματικές, σε είδος, λάδι, ελιές, φασόλια, παστό κρέας. Έλα, πλάκα κάνουμε. Επειδή μόλις πριν τρία χρόνια πρόεδρος ΠΑΕ για να πάρει την αδειοδότηση είπε ότι περιμένει να πάρει λεφτά από σοδειά φρούτων.

Το πρόβλημα του Ηρακλέους δεν είναι μόνον αν πληρώθηκε, αν διακανονίστηκε το χρέος με τον ποδοσφαιριστή. Είναι και το «καλώς έχει» με τις μετοχές της ΠΑΕ.

Με την ευκαιρία. Γκαγκάτσης και Κούγιας, όπως και ο πρόεδρος Στάτος γνώριζαν εκ των προτέρων την... ένταση, ότι θα ξεφύγει εκτός εαυτού ο Παπαθανασάκης. Γι’ αυτό είχαν καλέσει αστυνομική δύναμη έξω από τα γραφεία της σούπερ ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΑΛΒΑΝIΑ ΔΕΝ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!