ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να το δει από μακριά το… μέλλον του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, μετά τις συζητήσεις του καναλάρχη και την “προσέγγιση” του με τον Μαρινάκη. Αφού, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει η εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Η όποια σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

Συναιτεράκι με τον Μαρινάκη ο Αλαφούζος, έστω και σε μήντια μπίζνες, είναι παιχνίδι με τη φωτιά. Με μια άλλη κουβέντα, ο καναλάρχης του σκάι γίνεται το κόκκινο πανί των οπαδών του Παναθηναϊκού, στην σχεδόν σίγουρη περίπτωση βέβαια που η ομάδα συνεχίζει να κρατάει την αγωνιστική διαφορά από τον Ολυμπιακό. Και την… απόσταση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην οπαδική φανατίλα δεν κολλάει με τίποτα η νέα τάξη πραγμάτων ανάμεσα στους δύο “αιώνιους” Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό, ακόμα και σε ταμπλώ επιχειρηματικών ομίλων των ιδιοκτητών των δύο ομάδων. Η ευαισθησία της εξέδρας δεν συγχωρεί, δεν ευλογεί, καμία συμμαχία, συνεργασία, συνεταιρισμό Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Με τίποτα! Όταν, μάλιστα, επί Μαρινάκη ο μεν Ολυμπιακός είναι μόνιμος πρωταθλητής, ο δε Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία καταγράφηκε στις δέλτους της Ιστορίας ως ο Νο1 πρωταγωνιστής της… εξυγίανσης και πολέμιος της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ