ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΠΟΡΙ, ΠΕΝΘΟΣ ΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ!

 

Ενάμισυ τόννο χασίσι είχε επάνω του το σκάφος που εντόπισαν οπλισμένοι λιμενικοί έξω από τα Κύθηρα. Καρφωτή, βέβαια, έγινε η δουλειά, όπως συνήθως συμβαίνει. Τι να σου κάνει η πολιτσία, όσο οργανωμένα και να δουλεύει όταν οι θάλασσες της Ελλάδος είναι ανοικτό γήπεδο και δεν ελέγχονται όλα τα περάσματα.

Συνέβη προχθές Παρασκευή. Μία ακόμα απόδειξη ότι η αγορά στην Ελλάδα δεν χορταίνει. Από χασικλήδες πάμε καλά, έχουμε ιστορία, να το παραδεχθούμε. Και οι πονηροί ρεπόρτερ έγραψαν για τον Αλβανό και τον Ιταλό που αυτοί κουβάλησαν το ενάμισυ τόννο, πώς είναι μάλλον μέλη κυκλώματος. Οι άνθρωποι είναι πάλι φαβορί για το βραβείο Πούλιτζερ δημοσιογραφίας. Ποιά μέλη κυκλώματος; Τουρίστες ήταν και είπαν άντε να φορτώσουμε 1.500 κιλά να κονομήσουμε χαρτζηλίκι. Γι 'αυτό ας την κάνουμε τσιφ για Μύκονο μεριά.

Σκέφτομαι τους γλυκατζήδες τι θα χάσουν. Αυτοί που φτιάχνουν μπακλάβες και κανταϊφια. Ο φουμαδόρος αφού φτιαχτεί και στρώσει κεφάλι, έτσι όπως έχει πήξει το σάλιο του από το μαύρο, μετά το χάϊ κέφι του, το τσακίρ, θέλει τη μεράκλα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ