Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ''ΕΦΑΓΕ'' ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!

 
'Μαριονέτα των Βαρδινογιάννηδων είναι ο Αλαφούζος''. Μέχρι κι αυτό είπε φόρα παρτίδα ο  Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ευτυχώς! Το παιδί είναι ικανό, με το στόμα που έχει, να έλεγε τίποτα πιο βαρύ και ασήκωτο σε βάρος του καναλάρχη.
 
Μία είναι η εξήγηση. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν έχει ξεπεράσει όσα έχει υποστεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ένα απωθημένο που κρατάει δεκαετίες. Η εμπλοκή, άλλωστε, με το μπάσκετ είναι γέννημα του αντιβαρδινογιαννισμού, του αθεράπευτου πνεύματος ανταγωνισμού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
 
Η συντριβή ήταν για Παύλο και Θανάση το καλοκαίρι του 1979, την 12η ώρα να αποφασίσει ''Βαρδινογιάννης'' ο πατριάρχης Απόστολος Νικολαϊδης και να στείλει για τέιον τα δύο στρουμφάκια.
 
Και πριν 9 χρόνια ήλθε η άλλη κατραπακιά. Βγαίνει στο πεζοδρόμιο ο μακαρίτης Βγενόπουλος για να αρπάξει νταηλίκι την ΠΑΕ, έχοντας στο πλευρό του συναγωνιστή τον Παύλο, που μια ζωή περίμενε να πάρει την εκδίκηση του από το βαρδινογιαννέικο. Τελικά, όλοι μαζί συμβιβάστηκαν στην περιλάλητη πολυμετοχικότητα. Και, όπως λένε ακόμα μέχρι σήμερα οι Γιαννακοπουλαίοι, τους ''έφαγαν'' τα λεφτά'', το μερίδιο που έβαλαν οι Βαρδινογιανναίοι.
 
Πως να ξεχάσει ο Δημήτρης! Ο οποίος μόλις προχθές έλεγε ''Τι φταίει ο φουκαράς ο Αλαφούζος''. Ούτε που τον παίρνουν στα σοβαρά, και ο Τζίγγερ, και η ''μαριονέτα'' του.