ΕΝΑΣ ΡΟΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

 

Αν είναι δυνατόν αυτοί στον Άρη να ψάχνουν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα με τους… συριζαίους. Άντε και τους ρύθμισαν τα χρέη σε 1847 δόσεις, για να πάρει μία ανάσα ο ερασιτέχνης. Εδώ δεν υπάρχει φράγκο στην ΠΑΕ, που οφείλει να είναι εντάξει στον Α .Σ., ο οποίος μόνον έσοδα δεν μπορεί να έχει από τα αθλητικά του τμήματα.

Το φάρμακο, το μοναδικό της θεραπείας είναι να βρεθεί επενδυτής. Αυτόν χρειάζεται ο Άρης. Όχι κάποιον χρηματοδότη, χορηγό, σωτήρα, ευεργέτη. Κάποιον που να ποντάρει στην εμπορική δυναμική του Άρεως, στην οπαδική πελατεία του, ας είναι και παοκτσής, και ηρακληδέας ο επιχειρηματίας που θα αναστήσει το βαρειά τραυματισμένο ελάφι.

Να δοθεί τα μαγαζί «Άρης» σε επιχειρηματία, βεβαίως με εγγυήσεις, κι αυτός να αναλάβει τα κερατιάτικα που βαρύνουν την ΠΑΕ, με την προϋπόθεση ότι ελπίζει να φθάσει στην κερδοφορία. Αυτή επιτυγχάνεται βέβαια μόνον μέσα από την αγωνιστική ανάταση του Άρεως, με την άνοδο και τη σταθεροποίηση του σε επίπεδο πρωταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ.

Επενδυτής στον Άρη;Ούτε μυρωδιά από τέτοιο τραπεζικό και χρηματιστηριακό πακέτο παίζει. Ακούστηκε μόνον ότι κάποιος γύφτος με χοντρό πορτοφόλι, υπάρχουν και τέτοιοι ρομά, σκέπτεται να γίνει μεγαλομέτοχος, όμως σε πρώτη φάση να πληρώνει σε είδος, όχι με χρήματα. Τίποτα κουβέρτες, κιλίμια, κατσαρόλια, τηγάνια.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ «ΕΦΥΓΕ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!