ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ… ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Συντηρείται ένα υποτίθεται σοβαρό ενδιαφέρον από Ευρώπη για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι ακριβώς συμβαίνει; Στον αέρα δεν έχει βγει τίποτα συγκεκριμένο. Ποιος, ποιοι και με ποια συγκεκριμένη σκέψη επιχειρηματική ενδιαφέρονται;

Να αποκτήσουν Γερμανοί ή κάποιης άλλης εθνικότητας επενδυτές το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Αλαφούζου; Απλά να μπουν στην ΠΑΕ. Να γίνουν χορηγοί. Τι ακριβώς; Θολούρα σκέτη.

Δύο Σλοβένοι πρώην ποδοσφαιριστές, αδέλφια (!), είναι οι νταραβεριτζήδες που έχουν αναλάβει(;) να δώσουν λύση στον Παναθηναϊκό. Οι δύο εν λόγω Σλοβένοι, οι οποίοι είχαν παίξει σε ομάδα της Κύπρου, μπερδεύονται σε… περίεργες μπίζνες. Επικίνδυνες και ύποπτες υποθέσεις. Να βρουν λεφτά, να διευκολύνουν με δάνειο, να μεταφέρουν ποσά, κι είναι τόσο αξιόπιστοι που έχουν την εμπιστοσύνη του Βατικανού.

Αυτά τα δύο αδέλφια από την Σλοβενία έχουν πάρει εν λευκώ (;) εξουσιοδότηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να κινηθούν στην αγορά της Ευρώπης. Μια ιστορία μάλλον που μυρίζει σκοτάδι.


Διαβάστε ακομα:

ΟΙ 15 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟ FORBES