ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΡΗΚΑΝ… ΛΕΦΤΑ!

 

Και ξαφνικά μία άγνωστη φωτογραφία έκανε τζα στα μήντια. Του κυρίου Αγησιλάου Τουμαζάτου, υπεύθυνου στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τουμαζάτος εδώ, Τουμαζάτος εκεί, Τουμαζάτος παντού. Πρώτο πλάνο ένας υπάλληλος που βοηθάει τη… διοίκηση. Σκηνικό που ταιριάζει στις καφενειακές ομάδες. Εκείνες που παίζουν στο τοπικό πρωϊνά Κυριακής και έχουν τα γραφεία τους στο καφενέ της γειτονιάς.

Δεν μας ενδιαφέρει ο κύριος Αγησίλαος Τουμαζάτος, ποιος είναι ο μισθός του, αν πληρώνεται με το στόμα όπως οι παίκτες, ούτε ότι τυγχάνει της εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου Αλαφούζου. Στεκόμαστε στην εικόνα, να κυριαρχεί στο ρεπορτάζ η πρωτοβουλία υπαλλήλου να πείσει τους παίκτες να δεχθούν να διευκολύνουν την ΠΑΕ.

Αλήθεια, για να μην κυκλοφορούν ψέματα από τους αρμόδιους ρεπόρτερ. Ο Αλαφούζος τσοντάρησε 100.000 ευρώ; Μήπως μόνο 25, ίσως 18 και μισό. Και ο άλλος ο φίλος της ομάδας, ο βιομήχανος έδωσε διακόσα χιλιάρικα ή ένα μηδενικό λιγότερα.

Να το πουν. Υπάρχουν τόσα λεφτά ή ελπίζουν να τα βρουν, όταν με το χέρι στην τσέπη η... διοίκηση προτείνει στους απλήρωτους παίκτες διακανονισμούς 40% εδώ και τώρα και 60% εδώ και ποτέ.


Διαβάστε ακομα:

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 116 ΕΚ. ΑΤΟΜΑ!