ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Για λύπηση είναι οι Έλληνες. Μόνο που οι ξένοι δεν τους λυπούνται. Και πώς να τους λυπηθούν μ’ αυτά που βλέπουν; Ένα κράτος που… αποφασιστικά, δυναμικά, με αριστερή αρετή και τόλμη, λέει:

- Δεν παίζω! Αφού ο σύντροφος Ιβάν κυκλοφορεί με πιστόλι, το διακόπτουμε.

Ξεκάθαρα αυτό είπε η κυβέρνηση. Δια στόματος πρωθυπουργού, μάλιστα. Ότι «Δεν υπάρχει επ’ αόριστόν πρωτάθλημα, διότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Σαββίδης εισέβαλε στο αγωνιστικό χώρο με όπλο και σωματοφύλακες».

Και επειδή από τον Ιανουάριο του 2015, για να μη ξεχνιόμαστε, η κυβέρνηση Τσίπρα έχει στόχο να βγει από το μνημόνιο, να μπει στις αγορές, να έρθουν ξένοι επενδυτές, γι’ αυτό διέκοψε το πρωτάθλημα.

Στην πραγματικότητα διέκοψε το πρωτάθλημα ο Ιβάν, όχι ο Τσίπρας. Ο Ιβάν με το πιστόλι, αν δεν το είχε και στο χορτάρι της Τούμπας, τότε ο Τσίπρας μάταια θα περίμενε τους επενδυτές.

Αυτή τη χώρα θέλουν τα ξένα τα κεφάλαια. Ένα τσίρκο. Με τα πιστολίδια και τους μπράβους στο γήπεδο. Γι αυτό τώρα τρέχουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, μία χώρα που πλέον τους προκαλεί εμπιστοσύνη και ασφάλεια.(Η φωτογελοιογραφία από το Ποντίκι.gr)

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ BORDELLO