ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Έγινε, λέει, κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο και τον υποψήφιο αγοραστή Πάϊροζ και επίθετο κάποιο κινέζικο όνομα. Η «συμφωνία» θα προχωρήσει αφού πρώτα διαπιστωθεί ο οικονομικός έλεγχος από την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας εταιρεία Grant Thornton. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία συμφωνία.

Δίνω την πληροφορία ότι η εν λόγω Grant Thornton έκανε έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ του Αλαφούζου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2017.Και δεν μας είπαν το… μυστικό. Πόσο «μέσα» είναι η ανώνυμη εταιρεία. Το «Δια ταύτα» δεν το ακούσαμε. Αυτονόητο (;) γιατί.

Όπως δεν γνωρίζει κανείς μη έχων άμεση σχέση με την ΠΑΕ με πόσο παθητικό το 2012 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός της πολυμετοχικότητας έγινε εταιρεία… «λαϊκής βάσης» και ιδιοκτησίας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και στη συνέχεια του Αλαφούζου προσωπικά.

Λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός πριν έξι χρόνια ήταν χρεωμένος γύρω στα 60 εκ. και σήμερα ξεπέρασε τα 90 εκ. Για ποια, λοιπόν, «συμφωνία» μπορεί να γίνεται λόγος; Μήπως ο «επενδυτής» φαντάζεται ότι το ποσό των 27 εκ. που σκέπτεται να διαθέσει είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τον Αλαφούζο και να καλύψει τη μαύρη τρύπα της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΛΟ ΣΚΑΙ, ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ