ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ… ΠΑΙΡΟΖ

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, με δημόσια τοποθέτηση του, γνωστοποίησε τη συμφωνία (;) με τον άγνωστο αλλά πολυφωτογραφημένο Ταϊλανδό Παϊρόζ. Και ο καναλάρχης τόνισε πώς το deal με τον Ασιάτη έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας να μπουν στην ΠΑΕ κι άλλοι επιχειρηματίες.

Κατ’ αρχήν «μπήκε» στην ΠΑΕ ο Παϊρόζ; Και πώς μπήκε; Ως μεγαλομέτοχος. Ως συνιδιοκτήτης. Ως πρώτο κουμάντο στην εταιρεία. Ως διοίκηση αλά Κωνσταντίνου. Τι ακριβώς;

Πέρα απ’ αυτά τα αδιευκρίνιστα, τόσο από την πλευρά Αλαφούζου, όσο και από το Panasia του Παϊρόζ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κανένας άλλος επιχειρηματίας, Έλληνας η αλλοδαπός, ούτε κάποιος Σαουδάραβας της Μυκόνου, να περιμένει στη σειρά να αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έκπληξη, άλλωστε, θα ήταν αν κάποιος επιχειρηματίας αιχμής, όχι ένας στις απαιτήσεις ενός Παναθηναϊκού, να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Για ποιο λόγο; Να είναι η τσόντα του Αλαφούζου, ο οποίος παραμένει εν δυνάμει μεγαλομέτοχος και μετά το «μπάσιμο» Παϊρόζ. Να ποντάρει την επένδυση του λόγω της «εισόδου» Παϊρόζ;

Ένα βαρύ όνομα, όπως τέτοιο έχει ανάγκη η ΠΑΕ, με την παρουσία του Αλαφούζου και του Παϊρόζ, είναι επόμενο να μένει μακριά. Από την άλλη, το μικρό μέγεθος αν εμφανιστεί, θα είναι μόνο για να λαμογιάρει δημοσιότητα, δηλαδή να πάρει κι όχι να δώσει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΙΝΤΛΕΡ