ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Για μια φορά ακόμα, και για άλλο θέμα επισκέφτηκε την επικαιρότητα το όνομα Λ.Λ. Το κολλητάρι, λέει, του σούπερ κολλητου του Τσίπρα, κάποιος Μανώλης Πετσίτης, και γαμώ τη φιρμάρα πια, έκανε παιχνίδι ανάμεσα στον σύντροφο Νίκο Παππά και τον Λαυρεντιάδη. Μεγάλη ιστορία ο τύπος. Ο Λ.Λ., όχι ο Πετσίτης, ο μπράτιμος του Παππά, που δεν έχει και πολύ σχέση με το παπαδαριό, όπως ο Λ.Λ.

Διακόσα βιβλία γράφεις μ' αυτά που έχει κάνει και όσα έχει κατηγορηθεί ο άγιος Λαυρέντης. Γι' αυτό δεν πρόκειται να μας αφήσει να ξεχάσουμε το όνομα του. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και πάσης Ελλάδος. Άτομο βαθιά θρησκευόμενο, αλλά οι αιτήσεις του για άδεια αποφυλάκισης συνεχώς απορρίπτονταν. Εκτός όλων των άλλων κατηγορήθηκε και γιατί έστειλε τη βόμβα στον εραστή της γυναίκας του.

Ο ένας, ο Λ.Λ να έχει τράπεζες, εργοστάσια, βίλες, να κυκλοφορεί με τα κότερα και τα ιδιωτικά του αεροπλάνα. Και ο άλλος, ο συνέταιρος, σα να γύριζε έργο στο Χόλυγουντ, ντύθηκε παπάς και την κοπανησε πριν τον τσακώσουν. Λέω για τον κύριο Κυριακίδη, τον επιχειρηματικό σύντροφο του Λαυρεντιάδη στα ΜΜΕ.

Εντάξει, το καταλαβαίνω να ήθελε να μπει στο ποδόσφαιρο ο Λαυρεντιάδης. Είχε αγοράσει το 50% του Καραϊσκάκη και το 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κι είχε στεναχωρηθεί ο παίκτης γιατί ο Κόκκαλης τελικά προτίμησε τον Μαρινάκη.

Παρένθεση. Όταν, επί Ντέμη Νικολαϊδη, ήταν να κάνει το ντου ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ με 70 εκ. ευρώ, στο γκρουπ εκτός του Βίκτωρα Ρέστη, το εν λόγω τακίμι του Ταϊλανδού Μπαϊρόζ του... Παναθηναϊκού, ήταν και ο Λαυρεντιάδης. “Πρόεδρε, είμαι κι εγώ μαζί...”, είχε πει στον τίγρη ο Λαυρεντιάδης και είχε καταγραφεί ως αεκτζής. Μετά, όμως, όταν άρχισε το νταραβέρι με τον Κόκκαλη λανσαρίστηκε από επιλεγμένους δημοσιογράφους η “πληροφορία” ότι ο Λαυρεντιάδης είναι γάβρος από τα γεννοφάσκια του.

Ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Μαρινάκη, όχι στον Λαυρεντιάδη. Καμιά σχέση ο ένας με τον άλλον. Αν και έχουν ένα κοινό στοιχείο. Το ''αλκοολίκι'' τους να αγοράζουν τίτλους ΜΜΕ. ''Ακαταλαβίστικη'' η πρεμούρα του Λαυρεντιάδη, που δίνει την εντύπωση μαθητή του κατηχητικού, να την χωθεί στα μήντια. Και δεν μιλάμε για κομμάτια της προκοπής. Αγόρασαν το κανάλι 10 του Τράγκα, το ραδιόφωνο Flash του Κόκκαλη, πήραν μερίδιο από την Ελευθεροτυπία, από τον όμιλο επιχειρήσεων Πήγασος του Μπόμπολα κι ένα κάρο έντυπα. Γιατί; Σα να τους υποχρέωνε κανείς, σα να τους εκβιάζανε Λαυρεντιάδη και Κυριακίδη. Ανεξήγητο κάποιος να φορτώνεται ΜΜΕ που και είναι ζημιογόνα και δεν λειτουργούν ως opinion maker.

Διαβάστε ακόμα:

'''ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ... ''