ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

 

Από που κι ως που... προεκλογικό αλισβερίσι αυτό που τόλμησε η κρατική τηλεόραση με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, από κοντά και ο ΟΦΗ; Εκατομμύρια για να αγοράσει η ΕΡΤ τα παιχνίδια πρωταθλήματος κι αυτών των τριών ΠΑΕ. Τι κόλπο είναι τούτο πάλι, δικαιολογημένα να αναρωτηθεί κανείς. Όχι, όμως, ότι η δουλειά βρωμάει, ότι έγινε για να ωφεληθεί προεκλογικά ο σύριζας. Μη χάφτουμε και μαλακίες.

Ο αεκτζής, δηλαδή, και ο παοκτσής που θα ψήφιζε π.χ. Μητσοτάκη ή Κουτσούμπα θα την κάνει γυριστή, και θα ψηφίσει Τσίπρα, επειδή ο... Τσακαλώτος έδωσε το οκέυ να ξηγηθεί αράπικα η ΕΡΤ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σκανδαλο η δουλειά. Σε βάζει σε υποψίες. Δυο μέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή πριν πούνε χαίρετε οι συριζαίοι, από το πουθενά θυμήθηκαν να βολέψουν με χοντρό πακέτο 2-3 εταιρείες του αντιεμπορικού πρωταθλήματος. Με κριτήρια... συριζαίικα. Το καταλαβαίνεις, μόνο αν το μυαλό σου πάει σε μίζες. Σε λεφτά κάτω από το τραπέζι. Αυτό, όμως, αποκλείεται διότι οι συριζαίοι δεν τα παίρνουν.

Τι, λοιπόν, να συμβαίνει και ξαφνικά έτσι στη ψύχρα η κρατική τηλεόραση μοιράζει εκατομμύρια; Από επτάμισυ εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τέτοιο πακέτο δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ