ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

 

Ο επαγγελματίας αθλητής που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα τη περασμένη δεκαετία, από το 2010 μέχρι και το 2019, είναι πυγμάχος. Ποιος είναι; Μαύρος βέβαια, με όνομα όχι τόσο ηχηρό σαν του Μωχάμεντ Άλη και του Μάικ Τάυσον. Ο άνθρωπος που έκανε λογαριασμό 915 εκ. δολάρια είναι ο 43χρονος Floyd Mayweather Jr. Ζει στην απόλυτη, κάπου στο Λας Βέγκας, σε βίλα (φώτο) που ζαλίζει για την... κατάχρηση της πολυτέλειας του ιδιοκτήτη.

Πέντε κρεβατοκάμαρες... χρειάζεται ο ίδιος και ένα χώρο 55 τετραγωνικά για τις ντουλάπες των ρούχων του. Τα αυτοκίνητα του, και είναι 150(!!!), και γαμώ τα λουσάτα, τα οποία δεν έχει χρησιμοποιήσει όλα ακόμα. Υπερήφανος για την πλούσια συλλογή του σε πανάκριβα δακτυλίδια, ρολόγια, γυαλιά ηλίου κλπ. Κυκλοφορεί πάντα με δυο ιδιωτικά αεροπλάνα, ένα για πάρτη του και το άλλο για την προσωπική του φρουρά.

Περισσότερα από 90 εκ. δολάρια το χρόνο κατά μέσο όρο κονομούσε ο Φλόυντ Μαιηγουέδερ, σύμφωνα με τη λίστα του έγκυρου περιοδικού Forbes. Ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι με συνολικά κέρδη τη δεκαετία από μισθούς, χορηγούς κ.α έσοδα 800 και 750 εκ. αντίστοιχα.

Μην το σκέπτεστε καθόλου. Ποιο; Πως διαχειρίζεται κανείς τα 70 και 80 εκ. δολάρια το χρόνο που κάνει παντελόνι από τη δουλειά του. Αφήστε να προβληματίζει τους κυρίους Ρονάλντο, Μέσι και Μαιηγουέδερ.

Να συνεχίσουμε με τους υπόλοιπους επτά της σχετικής λίστας του αμερικάνικου δισεβδομαδιαίου αξιόπιστου περιοδικού που ασχολείται με τις μπίζνες και την οικονομία γενικώς. Τέταρτος ο μπασκετμπωλίστας Λεμπρόν Τζαίημς 680 εκ., πέμπτος ο τενίστας Ρότζερ Φέρεντερ 640, έκτος και έβδομος οι γκόλφερ Τάιγκερ Γούντς και Φιλ Μίκελσον με 615 και 480 εκ. αντίστοιχα, όγδοος ο Φιλιπινέζος μποξέρ Μάνι Πακιάο με 435, ένατος ο σταρ του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ με 425 και τέλος, ο Βρετανός πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα Λούις Χάμιλτον με 400 εκ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΥΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ Θ' ΑΚΟΥΣΤΕΙ