ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

 

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα τεσσάρων Ελλήνων εφοπλιστών που έσπασαν το εμπάργκο της Αμερικής στην Βενεζουέλα. Η πλανηταρχία έχει πρόβλημα με τον Μαδούρο και αποφάσισε να κηρύξει οικονομικό αποκλεισμό στην Βενεζουέλα. Τα λεφτά, όμως, είναι πολλά, όπως είπε και ο μαύρος μαχαιροβγάλτης στον Κούρκουλο. Για πλάκα πέντε εκατομμύρια ντόλαρς σε κάθε ταξίδι. Σε κάθε καραβιά από Βενεζουέλα σε λιμάνι της Κίνας ή της Λατινικής Αμερικής.

Τάνκερ των εφοπλιστών Προκοπίου, Μαρτίνου, Μουνδρέα και Κορώνη μετέφεραν πετρέλαιο και αγνόησαν το εμπάργκο της πλανηταρχίας. Αυτό που δεν βγήκε στη δημοσιότητα είναι ότι έχασαν τα παπόρια τους δυο άλλοι μεγάλοι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εμπλοκή με ΠΑΕ, άσχετο αυτό. Το αναφέρω, όχι και τα ονόματα των δυο εφοπλιστών, διότι γράφεται πως οι άλλοι τέσσερις θα την… σκαπουλάρουν. Δεν θα έχουν συνέπειες διότι αναγνώρισαν, λέει, το ''λάθος'' τους και δήλωσαν συμμόρφωση στις επιταγές του παγκόσμιου αφέντη, τις ΗΠΑ.

Η πλανηταρχία δεν κάνει πλάκα. Για τους δικούς της και μόνο σκοπούς αποφασίζει να κόψει τα πόδια σε όποιον δεν γουστάρει και είναι αμείλικτη στους… παραβάτες κάθε ντιρεκτίβας της. Έκανε τη μαγκιά ο εφοπλιστής να σπάσει το εμπάργκο, την πούτσισε ο κύριος. Βλέπει το όνομα του στη ''μαύρη λίστα''. Του μπλοκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, μένει στον αέρα η ασφάλεια του καραβιού, γεννιέται επιτόπου πρόβλημα στο δάνειο με το οποίο αποκτήθηκε το παπόρι.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ