Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ... ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ

 
Η ιστορία είναι αληθινή, και πολύ πρόσφατη. Και εν εξελίξει. Ο πρωταγωνιστής της μόλις πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, αλλά έχει ακόμα πολύ ψωμί αυτή η ιστορία. Η οποία επόμενο είναι να την δούμε σε 3-4 ταινίες τουλάχιστον. Δύσκολη η απάντηση αν με ρωτούσε κανείς ποιος σταρ θα ταίριαζε περισσότερο για το ρόλο του μακαρίτη Τζέφρυ Επστάιν, Ωραίος, γοητευτικός, αλλά ο ηθοποιός χρειαζόταν και κάτι διαβολικό επάνω του που δεν το έχει π.χ. ο Τζωρτζ Κλούνυ ή ο Ρίτσαρντ Γκηρ.

Πραγματική ιστορία. Αν την δεις στο σινεμά, λες το παρατράβηξαν το πράμα. Για σκέψου! Μεγιστάνας, κολοσσός του χρήματος, που ξεκίνησε από το μηδέν, παιδί φτωχής εβραϊκής οικογένειας, βρήκε κακό και ξεφτυλισμένο τέλος, από το πάθος του να γουστάρει σεξ με ανήλικες, άγνωστες α΄ αυτόν. Τη μια πίσω από την άλλην. Αχόρταγος. Και τα κορίτσια τα πλάσαρε στο κρεβάτι του μια πρώην ερωμένη του. Ήταν η εξουσιοδοτημένη εργολάβος. Να του βρίσκει πιτσιρίκες. 

Και τι δεν είχε ο Τζέφρυ Επστάιν. Πολυτελή σπίτια σ' όλο τον κόσμο, δικό του νησί, δυο τζετ, προσωπικό Boeing 727, 15 αμάξια λουξ, αμύθητη περιουσία και πολυ δυνατές και υψηλές γνωριμίες. Στη φώτο, με τον Ντόναλντ Τραμπ και την κόρη του εβραίου Μάξγουελ, γίγαντα εκδότη στην Βρετανία, η οποία για χρόνια έκανε καμάκι ανήλικες για το αφεντικό της. Η Γκίσλαιην Μάξγουελ είναι φυλακή, η δίκη δεν έχει ακόμα γίνει.

Ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του Επστάιν. Περίεργο. Περίεργη και η αυτοκτονία του, όταν τον επιτηρούσαν δυο δεσμοφύλακες, και κάθε μισή ώρα έβλεπαν τι έκανε. Πριν κρεμαστεί (;) είχε βρεθεί κτυπημένος μέσα στο κελί του. Νεκρό τον βρήκαν με μεγάλη καθυστέρηση. Στο λαιμό του είχε κατάγματα και παίζει το σενάριο να τον στραγγάλισαν. Γιατί; Ποιος ξέρει. Μη βγουν στη φόρα οι διαπροσωπικές του σχέσεις με τους διάσημα και ισχυρά άτομα.

Παράλειψη είναι να μην αναφερθεί ότι ο 66χρονος Τζέφρυ Επστάιν ήταν ο αετός. Των χρυσαετών ο αετός. Μυαλό κοφτερό, τρόμαζε και προκαλούσε τρόμο η γρηγοράδα της σκέψης του. Γεννούσε χρήματα, πρώτα άλλων που για πάρτη τους τα διαχειρίζοταν. Ήταν και φιλάνθρωπος. Έτσι δεν τον λένε εκείνον που προσφέρει εκατομμύρια σε ιδρύματα και πανεπιστήμια; Ζαλίζουν τα ποσά σε φιλανθρωπικές δωρεές του πολυσεξιστή Τζέφρυ.