ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ... ΘΡΟΝΟ

 
Σαν τον παλιό καλό καιρό. Λες και η χώρα έχει ακόμα τον βασιλιά της. Τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα; Ε, προστέθηκε η λέξη ''πρώην''. Δεν αποκαλείται βασιλεύς, αλλά πρώην τέτοιος. Και τα παιδιά δεν τα λένε πρίγκηπες και πριγκήπισσες, αλλά πρώην τέτοιους και τέτοιες.
Ο βενιαμίν του πρώην βασιλικού ζεύγους της Ελλάδος, ο Φίλιππος Γ΄, αρραβωνιάστηκε μια πανπλούσια Ελβετή, κληρονόμο της εταιρείας ιδιωτικών τζετ του πατέρα της. Και το ευχάριστο νέο γνωστοποιήθηκε με... επίσημο ανακοινωθέν, όπως θα τηρούνταν το πρωτόκολλο της βασιλικής αυλής σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Ο πατέρας Κωνσταντίνος Β΄(1940) έκανε πέντε παιδιά, ο Φίλιππος, το πέμπτο γεννήθηκε το 1986. Που σημαίνει ότι ναι μεν εκθρονίστηκε ο βασιλεύς, όμως δεν σταμάτησε να γεννάει. Το 1969 τον Νικόλαο, το 1983 την Θεοδώρα και το 1986 τον Φίλιππο. Ο διάδοχος του ελληνικού θρόνου, αν ποτέ επανέλθει η βασιλεία, είναι ο γεννηθείς το 1967 Παύλος.
Μέσα στη λίστα του περιοδικού Forbes βρίσκεται ο πεθερός του Φίλιππου. Του Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη της VistaJet. Η πεθερά ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas. Το παιδί έπεσε στα λεφτά. Γάμος βασιλικός, τι να τον κάνει το θρόνο;   
Διαβαστε ακομα: