ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

 
Οπαδοί μιας ομάδας έκαναν επίθεση στην αποστολή της αντιπάλου ομάδας. Μιλάμε για γεγονότα, αδιάφορο ποιας ομάδας αληταριό στράφηκε ενάντια στο πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της άλλης ομάδας. Δεν θα κολλήσουμε σ' αυτές τις λεπτομέρειες. Το ίδιο σκηνικό, άλλωστε, δεν θα ήταν απίθανο να συμβεί στο τούμπα έργο. Οργανωμένοι χούλιγκαν της άλλης ομάδας να έσπαγαν τζάμια και να τρομοκρατούσαν ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.
Τα επεισόδια πήραν έκταση με συνέπεια να παρέμβει η αστυνομία. Ε, αυτό και δεν είναι αδιάφορο! Οι μπάτσοι χρειάστηκε να ρίξουν δακρυγόνα. Και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης. Ε, αυτό σίγουρα δεν είναι αδιάφορο! Επειδή το πολεμικό υλικό της αστυνομίας κοστίζει λεφτά, δεν είναι τζάμπα οι χειροβομβίδες λάμψης- κρότου και τα δακρυγόνα.
Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό; Τα κερατιάτικα, δηλαδή. Ούτε η μια ΠΑΕ, ούτε η άλλη.
Μήπως η διοργανώτρια του πρωταθλήματος; Ούτε κι αυτή. Τότε ποιος μαλάκας θα χρεωθεί τη ζημιά; Ο φορολογούμενος. Ο πασίγνωστος μαλάκας. Αυτός θα πληρώσει τα σπασμένα και τα άσπαστα.
Να, λοιπόν, γιατί δεν λύνεται, γιατί δεν αντιμετωπίζεται μια και καλή ο χουλιγκανισμός στην Ελλάδα. Επειδή ο πασίγνωστος μαλάκας δεν γνωρίζει τη ζημιά που φτάνει μέχρι την τσέπη του. Επειδή τα κόμματα της πλάκας, που υποτίθεται εκπροσωπούν τον πολίτη, δεν του έχουν δώσει τη σχετική πληροφορία. Ότι οι τσαμπουκάδες των οργανωμένων έχουν κόστος στο δημόσιο ταμείο, δηλαδή είναι σε βάρος των πολιτών.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΑΓΡΙΟΠΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ