ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ

 
Μόνο για υπουργός δεν μοιάζει το κορίτσι. Θέλει άλλα δυο χρόνια για να κλείσει τα 50, αλλά την λες κορίτσι διότι φέρνει σε μοντέλο. Είναι, όπως λένε, υπουργός για εξώφυλλο. Ήτανε, δηλαδή, υπουργίνα στην Ρουμανία η Έλενα Ουντρέα πριν λίγα χρόνια, μετά το διαζύγιο της το 2013. Σήμερα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη ρουμάνικη δικαιοσύνη για κάτι αλεπουδιάρικες δουλειές όταν ήταν υπουργός τουρισμού.
Μια παρένθεση, με την ευκαιρία. Σ΄ αυτά τα κράτη, τα πρώην ψευτοκομουνιστικά, που τούμπαρε η δουλειά μετά το 1989, έγινε μετά της δεδηλωμένης. Όπως το διαβάζεις και δεν είμαι υπερβολικός. Οποιος προλάβει στην αρπακτή, από τους πολιτικούς της νέας φουρνιάς.
Η κυρία Έλενα Ουντρέα για να γλυτώσει την έκανε για την Ελλάδα, όμως την τσακώσανε στα σύνορα, στον Προμαχώνα. Η βουλγάρικη συνοριακή αστυνομία την κατέβασε από το Ι.Χ.
Έλληνες και Βούλγαροι στον Προμαχώνα, Κούλατα στα βουλγάρικα, συνήθως κάνουν έλεγχο μαζί, στο ελλήνικό έδαφος. Την είδαν γκόμενα εντυπωσιακή, με μοδάτο σχιμένο τζην και ψηλοτ'άκουνα την Έλενα, τσεκάραν τα χαρτιά του ερωτικού συντρόφου της και το κομπιούτερ έδωσε το σήμα. Η κυρία καταζητείται. Την μπουζουριάσανε οι Βούλγαροι. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ... ΒΡΟΥΝΕ