Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

 
Πέρασαν έξι μήνες από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Πέρασε ο καιρός και σχεδόν δεν το καταλάβαμε... Και που 'σαι ακόμα! Τι είναι έξι μήνες για έναν τέτοιο πόλεμο που έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει. Που έχει δρόμο να κάνει μέχρι να τελειώσει. Πόλεμος είναι αυτός, όχι πεντόβολα, άντε και κλείσαμε την παρτίδα. Ή να κάνουμε ένα διάλειμμα, ένα ημίχρονο και ξαναβγαίνουμε στο γήπεδο.
Η δουλεια\ά θα κρατήσει χρόνια. Έξι και εξήντα μήνες δεν λένε τίποτα, Πως να το πούμε αλλοιώς; Ήταν να μην αρχίσει ο πόλεμος, αφού μπήκε μπροστά θα κρατήσει. Πόσο; Δεν το ξέρει κανείς αυτό. Βλέποντας και κάνοντας...
Το έγκυρο Forbes έκανε το λογαριασμό για το πρώτο εξάμηνο. Στη σούμα, εκτός από τους πυραύλους, η Ρωσία έχει χάσει πολεμικό υλικό αξίας 16,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τι έχει κερδίσει η Ρωσία αρχίζοντας πόλεμο, από τις ''παράπλευρες απώλειες'' - που θα έλεγε ο Κουφοντίνας της 17Ν - των δυτικοευρωπαίων, είναι άλλο κεφάλαιο. Μιλάμε για τη χασούρα. Της Ρωσίας και της άλλης πλευράς, της Ουκρανίας.
Για παράδειγμα η Ουκρανία κατέστρεψε 234 ρωσικά αεροπλάνα και περισσότερα από εκατό άρματα μάχης. Αυτά τα νούμερα ενδιαφέρουν. Όχι οι ανθρώπινες απώλειες. Π.χ. ότι μέχρι σήμερα σκοτώθηκαν 15.000 ήρωες Ρώσοι και 9.000 ήρωες Ουκρανοί. Το τελευταίο που λαμβάνεται υπ' όψιν είναι ο αριθμός των νεκρών, οπλιτών και πολιτών. 
Η Ουκρανία από τον πόλεμο έχει ζημιές 113, 5 
Διαβαστε ακομα:

ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΗΚΙ