ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΡΥΖΙΟΥ 2 ΤΟΝΝΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ

 

Η πιο μεγάλη μπάζα ηρωίνης που πιάστηκε ποτέ. Το καρτέλ ναρκωτικών έχασε κέρδη τουλάχιστον 400 εκ. ευρώ. Οι μπάτσοι όταν πήραν πρέφα το μεγάλο κόλπο να προσπάθησαν να βάλουν χέρι στο παράνομο φορτίο του «Νοορ Οne» έπαθαν την πλάκα τους. Ασφαλώς και δεν περίμεναν να κατασχέσουν τόσο μεγάλη ποσότητα, δύο τόννους plus άσπρης. Η επιτυχία της συνεργασίας Λιμενικού, ΣΔΟΕ και της αμερικάνικης υπηρεσίας DEA δεν θα είχε προκύψει αν δεν κελαηδούσε το βαθύ λαρύγγι στην εγκληματική οργάνωση, το καρφί της συμμορίας.

Όλη η παρτίδα ναρκωτικών τοποθετήθηκε στα αμπάρια του Noor One στις 27 Απριλίου, σα σήμερα το 2014, και το παπόρι απέπλευσε από το εμιράτο Ντουμπάι. Παραμύθι φούρναρης δηλώνεται βλάβη στο μηχανοστάσιο και το ναρκοπλοίο ακινητοποιείται στα διεθνή ύδατα του Πακιστάν. Δικαιολογημένα κολλάνε επάνω του λάντζες και μπουκάρουν επάνω στο «Noor One» οι κομισάριοι του καρτέλ. Όλα καλά; Περίφημα!

Στα τσουβάλια, γεμάτα ηρωίνη, διαβάζεις Long Grain Riz Pakistan και Pakistan White Sugar. Δήθεν περιέχουν ρύζι και σάχαρη. Πλήρωμα του καραβιού 11 Ινδοί και 5 Τούρκοι. Από τα διεθνή ύδατα Υεμένης στην Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, πέρασμα από τη διώρυγα του Σουέζ και στις 7 Ιουνίου 2014 η θαλάσσια πορεία καταλήγει στην Ελευσίνα.

Το φορτίο της ηρωίνης σπάει, σε 113 σάκους μαρμαρόσκονης μεταφέρουν 557 κιλά σε πολυτελή μονοκατοικία της Φιλοθέης. Και δύο παρτίδες, 556 και 986 κιλά σε αποθήκη του Κορωπίου.

Δήλωσε κώλυμα ο πρόεδρος του δικαστηρίου. Έγινε η δίκη με 33 κατηγορούμενους, και κάποιοι θάνατοι με... ερωτηματικά. Υποτίθεται πώς η υπόθεση έχει κλείσει.

Διαβαστε ακομα:

''ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧΟ'' Ο ΓΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗ