Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΡΟΧΗ

 

Είδες η βροχή; Η κακιά βροχή. Βεβαίως είναι κακιά η βροχή, κακιασμένη, αφού προκάλεσε κακό. Το είπαν όλοι, ότι η κακοκαιρία, ο κακός καιρός, ο ουρανός όταν δείχνει την κακία του, την πληρώνει ο κόσμος, Αντιληπτό; Φταίει η βροχή. Η νεροποντή. Ο κατακλυσμός.

Όπως φταίει το κρύο, το χιόνι, ένας σεισμός. Δεν φταίνε οι άνθρωποι, η κοινωνία τους, η οργάνωση των πολιτών, που λένε οι κουλτουριάρηδες, οι πολιτικοποιημένοι. Όχι, δεν φταίει η πολιτική βούληση των πολιτών, φταίει η πουτάνα η βροχή, η καταραμένη, η ξεφτυλισμένη.

Μια βροχή για πλάκα πηδάει την Ελλάδα. Από τη μια στιγμή στην άλλη οι εικόνες καταστροφής, άνθρωποι ξεσπιτώνονται από τις πλημμύρες, δρόμοι φρακάρουν από αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα. Φοβερά πράγματα. Μια βροχή μας μπουρδέλιασε, μας ξεβράκωσε σαν χώρα, που κυκλοφορεί με τη δική της ευθύνη σαν καρυδότσουφλο στην τρικυμία.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει γαι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την πουτάνα τη βροχή. Με ποιανού τα λεφτά; Με κρατικά λεφτά, βέβαια. Με λεφτά του λαού, βέβαια. Και επειδή όσα λεφτά κι αν μαζεύει από τους φόρους το κράτος δεν φθάνουν, γι΄ αυτό δανείζεται απ' έξω. Άρα, με δανεικά λεφτά, που κι αυτά μας επιβαρύνουν, θα γίνουν οι αποζημιώσεις.

Έχουμε κράτος λαϊκό. Που φροντίζει τον λαό. Που παίρνει λεφτά από τον λαό και αποζημιώνει τον λαό.
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ... ΦΥΛΑΚΕΣ