ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

 
Του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Πως θα είναι η Ελλάδα όταν θα έχει λήξει η 99χρονη σε διάρκεια ισχύς του νόμου για την υπαγωγή των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο; Αν πιστέψουμε το Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Χλωρίδα και Πανίδα (WWF), όχι σε 99, αλλά σε μόλις 50 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε ίχνος από ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ για να επιστρέψει ή να μην επιστρέψει στην δικαιοδοσία του ελληνικού κράτους. Μαζί τους θα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους, καθώς και όλοι οι άλλοι γήινοι, μετακομίζοντας σε άλλους πλανήτες.

Μέσα στα επόμενα 50, λέει η Οργάνωση, θα πρέπει να έχομε αποχαιρετήσει τη Γη και να εγκατασταθούμε σε αποικίες που θα έχουμε δημιουργήσει σε τουλάχιστον δύο άλλους πλανήτες. Αυτό το ενδεχόμενο θα γίνει πραγματικότητα εφόσον συνεχισθεί η αλόγιστη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων με τους σημερινούς ρυθμούς. Η γη θα γίνει ακατοίκητη.

Πιθανό, κατά τους επιστήμονες, και το σενάριο για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι το 2115 που θα έχει λήξει λήξει η ισχύς του νόμου για το Υπερταμείο, τόσο οι Έλληνες όσο και οι δανειστές θα έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο επίκαιρα, τότε, θέματα. Πως θα σωθούν από τις συνέπειες της υπερθέρμανσης. Πού καιρός για οικονομικές δοσοληψίες;

Τα ξέρουν αυτά οι Έλληνες κυβερνώντες; Αν γνωρίζουν ότι η γη θα έχει γίνει σκόνη σε πενήντα χρόνια, γιατί δεν παίρνουμε κι άλλα δάνεια με λήξη το 2100; Ευκαιρία να περάσει ο Ελληνισμός έναν δεύτερο χρυσό αιώνα. 
Άλλο ερώτημα. Τα ξέρουν αυτά οι δανειστές; Αν ναι, γιατί μας δίνουν δανεικά και αγύριστα και δεν κάθονται να φάνε τα λεφτουδάκια τους με τους υπηκόους τους; Ένα είναι βέβαιο. Κάποιοι μας δουλεύουν. Ή οι επιστήμονες – μελλοντολόγοι ή οι πολιτικοί - Έλληνες και ξένοι. Πιθανόν να μην παίζει κανένα δούλεμα, και να μην τους καίει το τι μας επιφυλάσσει το Αύριο.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ