ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

 
Η Ρωσία την περίοδο 1993- 2010, έκανε εξαγωγές στις περισσότερες πουτάνες της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ρωσίδα στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο φόρεσε το χακί και αντιμετώπιζε χιτλερικά τανκ και μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ταυτίσθηκε πλέον - στη δυτική σκέψη - με μπαργούμαν, κωλ-γκέρλ, ντανς-γκέρλ και τα λοιπά σχετικά. Λέμε τι συνέβη.
Οι Έλληνες στα χρόνια των μνημονίων έδιναν υποσχέσεις στην Ευρώπη ότι θα προχωρήσουν στην αληθινή πολιτική αλλαγή, δηλαδή σε τροχιά επενδύσεων; Μαλακία τους να μην ανοίξουν Σχολές Εραστών. Αυτή κι αν ήταν η απόλυτη επιλογή για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας!
Είχε εκτιμηθεί πως δεν θα απέδιδε μια προπαγάνδα στους συνταξιούχους π.χ. να αμολυθούν στα βουνά να μαζεύουν άγρια χόρτα. Κρίθηκε αυτή μπίζνα επισφαλής, ελαφρά βεβαίως, και δεν επρόκειτο να ρεφάρει τα κλεμμένα των πολιτικών. Έτσι είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τι ήταν οι «μειώσεις» των συντάξεων; Καραμπινάτη ληστεία κρατική. Το χέρι νταηλίκι μέσα στην τσέπη του άλλου.

Γιατί όχι, λοιπόν, Σχολές εραστών με καθηγητές επώνυμους επιβήτορες. Να διδαχθούν οι Έλληνες να ικανοποιούν σεξουαλικά γυναίκες κάθε ηλικίας. Όλη η Ελλάδα να γίνει Μύκονος, όμως όχι στο gay style,  αλλά στο straight. Αυτό έπρεπε να γίνει, όχι να την βγάζουν με τα σαλιαρίσματα περί… ανακάμψεως, υφέσεως κι άλλα τέτοια εντελώς άγνωστα στο Συνδικαλιστάν.

Ακαδημαϊκός λαϊκισμός του κώλου. Ρήσεις για λούμπεν πατσατζήδικα. Να ομιλούμεν σοβαρώς. Σ’ ένα συνδικαλιστικοκρατούμενο και κομματομαντρωμένο κράτος αυτό που λέγεται Επενδύσεις δεν είναι παρά μια αέρα πατέρα κυβερνητική ''απόφαση''. Δεν κατάλαβα. Η Ελλάδα έχει ξανακάνει, ακόμα και στα περιορισμένα κυβικά της, πρωταθλητισμό στην ελεύθερη οικονομία; Με ποιους. Με ποια κόμματα, με ποιες κυβερνήσεις, με ποιους τεχνοκράτες, ως κράτος, άσε στην άκρη τα τσακάλια τους ιδιώτες.
Η ευκαιρία πέρασε. το τραίνο χάθηκε. Η Ελλάδα είναι στο λούκι, αλλά δεν το ξέρει. Μάλλον κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι την περιμένει αύριο. Δεν καθάρισε τη μπουγάδα επειδή λασκάρισε η θηλειά στο λαιμό από τα μνημόνια. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ... ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ